STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

24 september 2014

Nieuw bij STE: Intensieve taaltraining Nederlands voor Arabisch sprekende Studenten (DAS)

Vanaf 20 oktober aanstaande bieden wij de intensieve taaltraining Nederlands voor Arabisch sprekende Studenten (DAS). Deze cursus is speciaal opgezet voor cursisten met een middelbare tot hogere vooropleiding, die onvoldoende of geen Engels spreken.

 


De laatste maanden is het aantal vluchtelingen dat naar Nederland komt, sterk gegroeid. Wij zien ook een sterke toestroom bij STE. De verwachting is dat dit nog wel enige tijd zal doorgaan. Een gedeelte van de cursisten, die zich bij ons melden is echter de Engelse taal niet machtig en voor deze groep hadden wij geen passend aanbod. Dit is nu opgelost. De eerste weken van de taaltraining gaan we bij deze cursisten het Arabisch als instructietaal gebruiken. Na deze periode geven we alleen nog les in het Nederlands en kunnen zij de lessen in volgende modules samen met cursisten van over de hele wereld volgen.

 

Bijgaand vindt u de folder van deze training, zowel in het Nederlands, Engels als in het Arabisch. We starten altijd met een intake. Voor details van de cursus klikt u hier.  Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina