STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

1 januari 2015

Terugblikken op 2014 en vooruitkijken naar ... 2015

Dit doen we puntsgewijs: 

  • Als eerste wil ik onze klanten bedanken voor het vertrouwen. Het afgelopen jaar hebben we positief kunnen afsluiten met een groei van 4 procent. We zullen er alles aan doen om de verwachtingen ook weer in 2015 waar te maken en voor de beste taaltrainingen te zorgen. 
  • We zagen een forse toename van het aantal expats dat voorbereid wil worden op het inburgeringsexamen om daarna te naturaliseren. Ze doen dit vooral omdat het makkelijker is om een visum te krijgen voor een zakenreis, als je genaturaliseerd bent. Voor alle inburgeraars en dus ook expats is er vanaf 1 januari een extra onderdeel aan het Inburgeringsexamen toegevoegd: oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Meer informatie vindt u hier
  • We verlagen de prijzen van onze bedrijfstrainingen met twee tot tien procent. Dit is mogelijk door de verdere digitalisering van onze processen. Al onze prijzen voor 2015 vindt u hier.

  • Onze nieuwe leslocatie in Sittard, die we vorig jaar openden, voldoet prima, blijkt uit reacties van cursisten en medewerkers. De laatste maanden trekt het aantal opdrachten in Limburg voor ons ook weer licht aan. We zien dit als een belangrijk signaal dat u tevreden bent met de faciliteiten in Sittard. 
  • Het cursistenportaal is geopend. Alle cursisten hebben via onze site toegang tot hun persoonlijke gegevens en kunnen  deze aanpassen. Ook kunnen cursisten hier evaluaties invullen en terugvinden. Maar het allerbelangrijkste zijn de extra materialen, die bestaan uit extra oefeningen en opdrachten, en uit links naar interessante filmpjes, artikelen en websites. Cursisten kunnen in het portaal materiaal terugvinden voor zowel hogere als lagere niveaus.
  • Het aantal trainingen bij de Open Inschrijvingen is verder uitgebreid en het aantal inschrijvingen is inmiddels de 1100 gepasseerd. 

Allemaal ontwikkelingen in 2014, waar onze klanten en wij de vruchten van plukken in 2015.Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina