STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

7 april 2015

Persbericht: STE Languages krijgt mede-eigenaar

Mathilde Lageman heeft een deel van de aandelen van STE Languages gekocht. Dit maakt haar mede-eigenaar van het Eindhovense taleninstituut. Mathilde zat al in de directie van STE, maar neemt nu een persoonlijk belang in het bedrijf. 

 


Mathilde Lageman (1961) werkt sinds 2002 bij STE Languages. Ze begon als taaltrainer Engels, werd later taalcoördinator Engels en trad in 2011 toe tot de directie van STE. Vanuit haar betrokkenheid bij het bedrijf en de perspectieven die zij ziet, besloot ze om aandelen te kopen. “Verder komen dan waar je al bent, is mijn persoonlijke ambitie.  

 

Mede-eigenaar/directeur worden van STE Languages is dan ook een prachtige kans om verdere stappen te zetten. Mijn doel is onze klanten te helpen zich verder te ontwikkelen als het om taal en leren gaat. Wij zijn niet alleen taalexperts, maar hebben ook veel kennis van leren. Succesvol leren is willen, kunnen en vooral ook doen. Dit is niet altijd zo gemakkelijk als het klinkt, maar vanuit mijn lange ervaring binnen STE Languages absoluut haalbaar! Met veel plezier en toewijding help ik de ambities van klanten en cursisten te realiseren.”

 

Willem van der Velden staat reeds 10 jaar aan het roer bij STE. Na verloop van tijd kreeg hij de behoefte om deze verantwoordelijkheid te delen. Dat hij Mathilde hiervoor polste, lag voor de hand. “Mathilde beschikt over een natuurlijk leiderschap en heeft een duidelijke visie op de toekomst van het talenonderwijs,” aldus Willem. “Ik ben er trots op dat ze in STE wil investeren. Samen gaan we de koers van STE verder vormgeven. Mathildes inbreng is van grote waarde voor onze klanten en daarmee ook voor STE Languages als bedrijf. Een plus een is bij ons echt drie.”

 
Rolverdeling
Mathilde en Willem vormden al samen de directie van STE, en hebben hierin ieder hun eigen expertise. Willem is binnen STE verantwoordelijk voor sales, marketing en ICT, Mathilde houdt zich met name bezig met de trainersorganisatie, kwaliteitsmanagement en productontwikkeling.

 

Meer Informatie
Wilt u meer informatie over dit persbericht, neem dan contact op met Willem van der Velden (040-2452860 of willem.vandervelden@ste.nl).Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina