STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

13 februari 2018

Steeds meer expats kiezen voor een taaltraining Nederlands

STE Languages opent leslocatie op de High Tech Campus

 

In Eindhoven neemt de groep expats sterk toe. In het kader van inburgering volgen veel  expats een taaltraining Nederlands. Om aan die groeiende vraag te kunnen voldoen, heeft STE Languages een nieuwe leslocatie geopend op de High Tech Campus in Eindhoven.


Eindhoven groeit onder invloed van globalisering en internationalisering. Daardoor strijken steeds meer expats in Eindhoven neer. Bij internationale bedrijven is Engels vaak de voertaal, maar toch wint ook het Nederlands aan populariteit. Veel expats zijn er voor de lange termijn en daarbij hoort een proces van inburgering. Nederlands leren helpt expats om zich hier thuis te voelen.

 

STE Languages heeft leslocaties in het centrum van Eindhoven en in Sittard. En sinds eind januari 2018 worden er ook trainingen gegeven op de High Tech Campus, precies daar waar veel expats dagelijks te vinden zijn.

 

Iedere maandag en woensdag starten er om 17.15 en 19.30 uur trainingen in het Conference Center op The Strip. De groepen zijn klein: vier tot maximaal negen cursisten. Voorafgaand aan de training wordt van iedere cursist het taalniveau bepaald: A1-, A1, A1+ of A2. Op basis daarvan worden de groepen ingedeeld.

 

STE Languages is een taleninstituut met een internationaal karakter. Jaarlijks volgen ruim 2200 cursisten – samen goed voor +80 nationaliteiten – een taaltraining. Cursisten kunnen kiezen uit ruim 20 talen, die zowel individueel als in groepsverband getraind worden.Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina