STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

29 augustus 2019

Nieuw: taalclinics Nederlands, Engels en Duits

Wilt u in korte tijd beter leren spreken in het Nederlands, Engels of Duits? Merkt u dat u het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan uw spreekvaardigheid met een taalclinic. In slechts 8 weken werkt u gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen. 


Bij een reguliere taalcursus wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een taalclinic ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn ‘native speakers’ die u helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat u ieder gesprek met vertrouwen aangaat.

 

Taalclinic Nederlands
Voor Nederlands zijn er twee taalclinics; één voor beginners (A1+/A2) en één voor gevorderden (A2+/B1).

 

Taalclinic Nederlands A1+/A2
Tijdens deze taalclinic worden de cursisten volop gestimuleerd te spreken. Zo oefent u in rollenspellen informele contacten, korte telefoongesprekjes en eenvoudig werkoverleg. U verbetert uw spreekvaardigheid en vergroot uw woordenschat.

 

Taalclinic Nederlands A2+/B1
De taalclinic Nederlands is speciaal ontwikkeld om in relatief korte tijd de spreekvaardigheid van cursisten te vergroten.
Leer vergaderen, presenteren, feedback geven en effectief discussiëren. Aan de hand van onder andere YouTube-filmpjes worden actuele onderwerpen behandeld. Door interactie wordt het leerproces gestimuleerd en dat komt de taalvaardigheid ten goede. Er is ook ruimte voor spreekwoorden en veelgemaakte taalfouten. Deze taalclinic zit boordevol lees-, luister- en leerstrategieën die direct toepasbaar zijn.

 

Taalclinic Duits

Wilt u in korte tijd soepeler Duits leren spreken, zonder ingewikkelde grammaticaoefeningen en tijdrovend huiswerk? Dan is de taalclinic Duits dé oplossing. Vergroot uw woordenschat en leer de meest voorkomende fouten vermijden. Geen luisteroefeningen, puur spreekvaardigheid. Na afloop spreekt u makkelijker en met meer routine. Daardoor kunt u uw boodschap beter over het voetlicht brengen.

 

Taalclinic Engels

Zoekt u weleens naar de juiste woorden als u Engels spreekt? Vraagt u zich af of de ander écht begrijpt wat u bedoelt? Wil u zich meer relaxed voelen bij een Engels gesprek, zowel zakelijk als privé? Tijdens de taalclinic Engels vergroot u uw ‘skills’ snel en structureel. Door middel van luisteroefeningen, debat en discussie leert u de valkuilen vermijden en de juiste woorden kiezen. Een interactieve clinic vol goede gesprekken, handige tips en waardevolle inzichten.

 

Opzet taalclinics

  • 8 groepslessen van ieder 2 uur

  • Kleine groepen (4-9 deelnemers)

  • Instapniveau Nederlands: A1+/A2, A2+/B1

  • Instapniveau Engels: B1/B2

  • Instapniveau Duits: A2/B1

  • Kosten: € 409,- per persoon (exclusief materiaal)

 

Info en aanmelden

De taalclinics zijn ontwikkeld om de spreekvaardigheid in relatief korte tijd structureel te verbeteren. Na afronding krijgen cursisten een bewijs van deelname. Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen via info@ste.nl of 040 245 28 60.

 Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina