STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

26 maart 2020

Online Classroom STE Languages groot succes – dankbaar voor ieders inzet en begrip!

STE Languages heeft sinds kort Online Classrooms voor alle leslocaties in gebruik. Hiermee spelen we in op de actuele situatie rondom het coronavirus. Cursisten kunnen thuis of op een andere gewenste locatie de lessen volgen. Deze Online Classrooms zijn ingezet voor alle groepstrainingen (open inschrijvingen) en individuele trainingen. De online oplossing is een zeer geavanceerd systeem en maakt het mogelijk interactief les te volgen en te geven. De eerste reacties van zowel onze cursisten als onze trainers zijn zeer positief.


De Online Classroom maakt vanaf nu standaard onderdeel uit van onze groepstrainingen en individuele trainingen. De klassikale vorm van lesgeven blijft het uitgangspunt, maar als je op zakenreis bent of door onvoorziene omstandigheden een les niet kunt volgen kun je gebruik maken van de Online Classroom. Zo volg je op dezelfde tijd en dag de les en hoeft je niets meer te missen.

 

Vanaf april start onze open inschrijvingen weer. Wilt u zich inschrijven of ontvangt u graag meer informatie over ons aanbod? Neem contact op via info@ste.nl of via telefoonnummer 040- 245 28 60.Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina