STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

31 maart 2020

Nieuw bij STE: Online Classroom

Mogen wij u een leuke en verrassende suggestie doen in deze zorgelijke periode? Door de situatie met Corona hebben sommigen in een keer meer tijd beschikbaar. Besteed deze tijd thuis nuttig en volg een korte Online (intensieve) taaltraining bij STE Languages! Wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren? Of een grammatica boost in een vreemde taal? Of heeft u een medewerker die een taaltraining nodig heeft? Wij hebben trainingen op alle niveaus in verschillende talen, intensief of gespreid.


STE Languages heeft Online Classrooms voor alle leslocaties in gebruik. Hiermee spelen we in op de actuele situatie rondom het Corona virus. Cursisten kunnen thuis of op een andere gewenste locatie de lessen volgen. Deze Online Classrooms worden ingezet voor alle groepstrainingen (open inschrijvingen) en individuele trainingen.
De Online Classroom van STE Languages is een zeer geavanceerd video conferencing systeem dat het mogelijk maakt interactief les te volgen en te geven.

 

Wilt u meer weten over onze Online Classroom of over onze taaltrainingen in het algemeen? We informeren u graag! We zijn telefonisch bereikbaar op 040-245 28 60 en per email via info@ste.nlTerug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina