STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

14 augustus 2013

Les op je laptop, waar je ook bent

Geen reistijd, geen gehaast, geen frustraties in de file. Waar je ook bent, je klapt je laptop open en stapt de Virtual Classroom van STE binnen. Voor een les Frans, Nederlands of Japans, gegeven door een van onze ervaren trainers van STE. Hoe makkelijk kan het worden?


Afstanden vallen weg met de Virtual Classroom. Het is handig, het scheelt tijd en er zijn geen reiskosten. Voor bedrijven met meerdere vestigingen is deze manier van lesgeven dan ook een uitkomst. Een bedrijf uit Eindhoven dat veel medewerkers laat trainen door STE, hoeft bijvoorbeeld in Amsterdam of Shanghai niet opnieuw op zoek te gaan naar een taleninstituut. Een ander voordeel is dat collega’s van verschillende locaties kunnen deelnemen aan dezelfde training.


Aan de keukentafel
Of neem een van onze klanten, die een vestiging in Parijs opent. De medewerkster die daar alles op poten zet, pendelt heen en weer tussen Nederland en Frankrijk. Ondertussen volgt ze een intensieve Franse taaltraining. Dat kan alleen doordat dit via het internet gaat en zij niet naar een leslocatie hoeft te komen. “Ze klapt haar laptop open en de les begint”, zegt taaltrainer Simone Gerards. “De ene keer is dat in haar hotelkamer, de andere keer thuis aan de keukentafel. En we plannen steeds maar één les vooruit.” De les voelt daardoor nooit als een verplichting, en dat is goed voor de motivatie.


Cursisten hebben een betere concentratie en nemen echt de rust en tijd voor elke training, is Simones ervaring. “Het is een les op afstand, maar je creëert wél de klaslokaalsfeer. Zo zie ik of mijn cursist wat opschrijft, of hij het begrijpt en of hij iets leuk vindt. Soms gebeurt er wat op de achtergrond dat hem afleidt, daar hou ik dan rekening mee. En als iemand moeilijke woorden gebruikt, zet ik meteen de juiste spelling op het bord. De les heeft dezelfde kwaliteit als een gewone training, en mijn cursisten zijn hartstikke enthousiast.”
Wilt u uw medewerkers ook trainen via het internet?


De Virtual Classroom is geschikt voor individuele cursisten, voor groepstrainingen en voor workshops. Interesse in de Virtual Classroom van STE Languages? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? We staan u graag persoonlijk te woord. Bel (0)40 - 245 28 60 voor onze vestiging in Eindhoven of (0)46 - 411 09 29 voor de vestiging in Geleen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina