STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

26 juni 2012

Persbericht STE Languages: nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit


Per 1 juli verandert Studiecentrum Talen Eindhoven haar naam in STE Languages. Niet alleen de bedrijfsnaam is nieuw, ook het logo en de huisstijl zijn aangepast. Tegelijkertijd gaat de nieuwe website www.ste.nl de lucht in.

 

Per jaar geeft STE Languages taaltrainingen aan ruim 2000 medewerkers van (internationale) bedrijven en organisaties. Het afgelopen jaar had STE Languages maar liefst 81 verschillende nationaliteiten onder haar cursisten. STE Languages is dan ook met recht een internationale omgeving te noemen. Directeur Willem van der Velden: “Voor onze doelgroep was de oude naam niet altijd duidelijk. Deze stamt nog uit de tijd dat STE taaltrainingen voor medewerkers van Philips organiseerde. STE Languages verwijst niet alleen naar onze locatie in Eindhoven maar ook naar die in Geleen.

 

De nieuwe naam vergroot de herkenbaarheid en de naam van de website is veel korter en daardoor gemakkelijker te vinden.” De nieuwe website maakt de communicatie naar en met klanten gemakkelijker. Er staat duidelijke informatie over het gevarieerde aanbod van taaltrainingen, de actuele startdata- en tijden voor de groepstrainingen en onze manier van werken. Bovendien kan op korte termijn elke cursist en opdrachtgever inloggen voor up-to-date informatie over resultaten en evaluaties. Ook nieuwe vormen van leren zoals Weblearning zullen toegankelijker zijn via de website. Daarmee speelt STE Languages in op de voortschrijdende mogelijkheden die de technologie biedt. Met haar nieuwe naam en website blijft STE Languages taaltrainingen van hoge kwaliteit bieden in het zuiden van Nederland.Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina