STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > nieuws > detailweergave

Nieuws

13 oktober 2013

In de week van 28 oktober start groepstrainingen Nederlands

Alweer de laatste start van 2013 van onze groepstrainingen Nederlands en wel in de laatste week van oktober. We willen u hierbij het advies geven tijdig in te schrijven. Zo heeft  u de grootste kans om de training te volgen op de dag en het tijdstip die U het beste uitkomt.


U kunt kiezen uit:

  • Algemene niveauverhoging, waarbij de cursisten stap voor stap werken aan het verbeteren van de vier vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. U kunt kiezen uit de niveaus A1-, A1, A1+, A2, A2+, B1, B1+ en B2. Cursisten krijgen dan twee keer per week een les van 2 uur. Intensieve trainingen kunnen zowel overdag als ’s avonds gevolgd worden.
  • Conversatietrainingen op twee verschillende niveaus. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van het spreken en het uitbreiden van het vocabulaire. De cursisten krijgen 1 les per week van 2 uur gedurende 8 weken.
  • Examentraining Inburgering of Staatsexamen Programma I. Dit zijn gerichte voorbereidingen op de landelijke examens. Ook hierbij  krijgen de cursisten1 les per week van 2 uur gedurende 8 weken.

 

Ook de Highly Intensive Dutch Courses, waarbij u maar liefst 4 keer per week les krijgt, ontbreken niet.Terug naar de overzichtsweergave
Terug naar de startpagina