Een op een

Individuele taaltrainingen

Een nieuwe baan in het buitenland? Een presentatie in een vreemde taal? Of wil je een taal leren voor een ander, specifiek doel? STE Languages geeft individuele taaltrainingen gericht op jouw ontwikkelbehoefte. Samen met een eigen taaltrainer werk je aan het hoogst haalbare taalniveau voor de vaardigheden die je belangrijk vindt. In welke taal dan ook.

 

Absolute aandacht

Kenmerkend voor onze individuele trainingen is de persoonlijke aandacht. Dat maakt deze vorm van taaltraining uiterst effectief. Flexibiliteit speelt daarnaast een grote rol. De invulling van de training is namelijk afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever of cursist. Voor wie de tijd heeft, bieden onze gespreide taaltrainingen van 30 tot 40 uur uitkomst. We maken samen een planning en je krijgt steeds twee uur les met een frequentie van één of twee keer per week. In gemiddeld vier maanden vervullen we jouw leerbehoefte. Liever intensief met de taal aan de slag? Kies dan bijvoorbeeld voor een programma van acht uur per dag, waarvan vier uur met je taaltrainer. Dit kan in één of twee weken bij STE Languages of op locatie.

 

Taalboost

Wil je beter Nederlands spreken? Zijn er in jouw omgeving weinig mensen die goed Nederlands met je kunnen spreken? Heb je behoefte aan een taaltrainer die je helpt met het verbeteren van je spreekvaardigheid? Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'Taalboost' Nederlands. Middels onze taalboost kun je in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen.

 

Taalcoaching Zakelijk

Nederlanders beheersen de vreemde talen, zoals Engels, Duits of Frans vaak al goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op je buitenlandse handelspartners? Maak dan kennis met ons aanbod 'Taalcoaching Zakelijk' in het Engels, Duits, Frans en Spaans. In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? De trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk coachingtraject op om jouw doelen te realiseren.

 

e-Coaching

Je hebt een training of een workshop gevolgd om jouw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' op aanvraag beschikbaar. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op uw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald.

 

Voor meer informatie en vragen of bij interesse, neem contact met ons op via een van de mogelijkheden vermeld onderaan deze pagina.

 

Online Classroom

Wil je een training volgen vanuit thuis? Of ben je veel in het buitenland voor het werk? Via onze Online Classroom is het mogelijk om een training te volgen vanuit elke gewenste locatie. Op deze manier past een taaltraining altijd in je schema. De individuele training is dus zowel face-to-face als online te volgen.

 

Praktische informatie

STE Languages bepaalt eerst het beginniveau door middel van een gesprek en een schriftelijke test. Op basis van deze intake volgt een passend voorstel. Wil je snel starten met een individuele taaltraining? Dan doen we dat graag in overleg. Je kunt namelijk beginnen wanneer je wilt, wel zo gemakkelijk.

 

Heb je interesse in een individuele training? Of wil je je direct aanmelden? Neem contact op, we helpen je graag. Bel +31 (0)40 245 28 60, mail naar info@ste.nl of maak gebruik van het contactformulier.

 

Toch liever een groepstraining volgen? Dat is ook geen probleem, bij STE worden ook taaltrainingen aangeboden in groepsverband.

 

Bekijk hier een voor een overzicht van onze scherp geprijsde tarieven.

De trainingen worden bij STE Languages of op de locatie van de klant gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen worden face-to-face of online gegeven. Bij onvoorziene omstandigheden kan bij een face-to-face les worden uitgeweken naar de Online Classroom. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. De cursist moet rekening houden met 2-4 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke ontwikkelbehoefte van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Het betreft een algemene of juist specifieke taaltraining, waarin taalvaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod komen. Persoonlijke ontwikkeldoelen vormen de basis van deze training. Het programma wordt op maat gemaakt. Doel van de training is het behalen van een hogere taalvaardigheid of juist een verdieping van een specifiek taalgebied. De doorlooptijd van de trainingen om een niveau verhoging te realiseren is in de regel 30 uur. Individuele trainingen kunnen korter of langer zijn dan deze 30 uur afhankelijk van de persoonlijke doelstellingen. Zeer intensief kan ook. Cursisten bepalen in overleg de frequentie van de trainingen.
De kosten bedragen EUR 90,00 per uur voor een individuele training. Hierbij komen nog intakekosten EUR 41,00 en boeken / cursusmateriaal (stelpost EUR 100,00)
Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat.
  • Taaltraining die inspeelt op je persoonlijke doelstellingen

  • Maximaal leerrendement door persoonlijke aandacht

  • Flexibel en te plannen naar eigen behoefte

Een op een training bij STE Languages

Graag eens kennis met ons maken?