Groepstraining bij STE

Niveauverhoging voor Nederlands, Engels en Duits

Via een Open Inschrijving kun je deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. Je volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. De niveauverhoging van STE Languages is een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. Je werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het volgende niveau.

De niveauverhoging voor Nederlands, Engels en Duits kunnen één keer per week gevolgd worden. Deze training duurt 15 weken. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Bekijk hier het schema van alle geplande Open Inschrijvingen. 

 

Niveauverhoging voor Nederlands (Intensief)

Voor de Niveauverhoging voor Nederlands is ook een intensief programma beschikbaar. Je krijgt dan twee lessen per week in plaats van één. Deze training duurt 7,5 week. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Bekijk hier het schema van de geplande Open Inschrijvingen.

 

Niveauverhoging voor Nederlands (Highly Intensive)

Overdag naar school en de rest van de dag tijd voor andere dingen. Dat is de Highly Intensive Daytime Course van STE. Samen met medecursisten van over de hele wereld ga je de uitdaging aan. In 7,5 week (niveau A1 en A2) of 10 weken (niveau B1 en B2) bouw je aan een stevige basis van de Nederlandse taal. Bekijk hier het schema. 

 

Niveauverhoging voor Nederlands op mbo-niveau

Wil je een goede basis leggen voor de Nederlandse taal? Wil je met zelfvertrouwen een gesprek in het Nederlands kunnen voeren met collega’s? Wil je in staat zijn om zelfstandig formulieren in te vullen en teksten te lezen? Schrijf je dan in voor onze training Nederlands op mbo-niveau!

 

Conversatietraining voor Nederlands, Engels en Duits

Wil je in korte tijd beter leren spreken in het Nederlands, Engels of Duits? Merk je dat je het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan je spreekvaardigheid met een conversatietraining. In slechts 8 weken werk je gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen. Bekijk hier het schema. 

Bij een reguliere taaltraining wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een conversatietraining ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn native speakers die je helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat je ieder gesprek met vertrouwen aangaat.

 

Taalboost

Wil je in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen? Maak kennis met ons aanbod 'Taalboost' voor Nederlands, Engels, Duits en Spaans

Heb je interesse, vragen of ben je op zoek naar informatie? Bekijk hier het schema of neem gerust contact met ons op: +31 (0)40 245 28 60 of info@ste.nl.

 

Examentraining

Ben je inburgeringsplichtig, wil je gaan studeren aan een mbo-, hbo- of universitaire opleiding in Nederland? Of wil je als expat bijvoorbeeld een permanente verblijfsvergunning aanvragen? Dan zul je een Inburgeringsexamen of Staatsexamen succesvol moeten afronden. STE Languages biedt speciale examentrainingen aan, zodat je optimaal voorbereid bent.

 

Online Classroom

Zijn medewerkers vaak in het buitenland voor het werk? Geen probleem! Onze Online Classrooms zijn wereldwijd toegankelijk via internet. Zo kunnen cursisten op dezelfde dag en tijd inloggen en hoeven ze geen les te missen.

 

Bij STE is het ook mogelijk om een individuele taaltraining te volgen. Samen met een eigen taaltrainer werk je aan het hoogst haalbare taalniveau voor de vaardigheden die je belangrijk vindt. In welke taal dan ook.

 

Bekijk hier een voor een overzicht van onze scherp geprijsde tarieven.

De trainingen (Nederlands, Engels en Duits) worden bij STE Languages gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen worden face-to-face of online gegeven. Bij onvoorziene omstandigheden kan bij een face-to-face les worden uitgeweken naar de Online Classroom. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. De cursist moet rekening houden met 2-4 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Het betreft een algemene taalvaardigheidstraining van 30 uur, waarin alle vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod komen. Doel van de training is het behalen van een hogere taalvaardigheid. Cursisten kunnen kiezen tussen een reguliere training (15 weken x 2 uur) of een intensieve training met 4, 6 of 8 uur les per week.
Groepstrainingen / Open Inschrijvingen bij STE Languages zijn te volgen vanaf EUR 419,00, dit is inclusief intakekosten EUR 41,00.

Hier komt nog lesmateriaal bij, variƫrend van:
EUR 50,00 tot EUR 100,00 bij Nederlands
EUR 50,00 tot EUR 155,00 bij Engels
EUR 50,00 tot EUR 80,00 bij Duits
EUR 50,00 tot EUR 100,00 bij Spaans
De training wordt afgesloten met een eindtoets. Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat.
  • Kwaliteit en persoonlijke interactie op je eigen niveau

  • Door homogene groepen sneller en effectiever door de stof

  • Stapsgewijs naar een hoger niveau volgens het Europees Referentiekader

Groepstraining

Graag eens kennis met ons maken?