Update 19 december 2021

Sinds zondag 19 december 05.00 uur zit Nederland helaas in een nieuwe lockdown. Cursussen en trainingen die noodzakelijk zijn voor uitoefening van beroep zijn toegestaan. Onze face-to-face lessen gaan dus door, maar u kunt uw les ook online volgen.

STE Languages vraagt alle cursisten de volgende basisregels zeer serieus na te leven:

Op de gangen zijn mondkapjes verplicht op de gangen. In de klas mag het mondkapje weer af. Als u verkouden bent, blijft u thuis en kunt u de les online volgen. Indien u toch verkouden blijkt in de les, zal de trainer u vragen weer naar huis te gaan. Bij aanhoudende klachten: blijf a.u.b. thuis en laat u testen bij de GGD, ook als u al gevaccineerd bent.

Volg a.u.b. de richtlijnen vanuit de overheid. Dit betekent o.a.:

  • Bij een positieve test gaat u thuis in quarantaine en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn;

  • 1,5 meter is een veilige afstand, hanteer deze afstand.;

  • Schud geen handen en was uw handen zeer regelmatig;

  • Hoest en nies in uw elleboog.

Onze cursisten met een DUO lening mogen 100% van de lessen online volgen tijdens deze lock down – dit is een nieuwe maatregel vanuit het ministerie, DUO en Blik op Werk. Wel geldt nog steeds dat cursisten met een DUO lening die voor het eerst bij STE les gaan volgen (dus als nieuwe student zijn ingeschreven), de eerste 12 uur (6 x 2 uur) fysiek moeten volgen.

De koffiepauzes zullen gespreid plaatsvinden, de tijden staan op de deuren van de leslokalen. Let op de 1.5 meter in de open ruimtes. Wij zullen zorgen voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Dank voor uw medewerking.

 

Nieuwe maatregelen november 2021

Omdat er helaas nog steeds te veel besmettingen zijn, zijn er weer nieuwe maatregelen vanuit de overheid opgelegd; aangepaste sluitingstijden voor o.a. winkels, horeca en sportfaciliteiten. Cursussen en trainingen die noodzakelijk zijn voor uitoefening van beroep of bedrijf of Inburgering zijn toegestaan. Onze face-to-face lessen gaan dus door.

STE Languages vraagt alle cursisten en medewerkers de volgende basisregels serieus na te leven:
• Op de gangen zijn mondkapjes verplicht op de gangen. In de klas mag het mondkapje weer af.
• Als u verkouden bent, blijf je thuis en kunt u de les online volgen.
• Bij aanhoudende klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al gevaccineerd bent.
• Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
• 1,5 meter is een veilige afstand, hanteer deze afstand.
• Schud geen handen.
• Was vaak en goed uw handen.
• Hoest en nies in uw elleboog.

Let op: cursisten met een DUO lening mogen slechts 50% van de lessen online volgen – dit is een eis vanuit DUO en Blik op Werk, dus let u hier goed op!

De koffiepauzes zullen gespreid plaatsvinden, de tijden staan op de deuren van de leslokalen. Let op de 1.5 meter in de open ruimtes. Wij zullen zorgen voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.