Oplossing op maat

Maatwerk in taaltraining

Iedere branche is anders en dat heeft ook taalkundige gevolgen. Vaktaal en vakmanschap zijn verbonden met elkaar. Heb je behoefte aan maatwerk in taaltraining? Wil je een specifieke doelgroep bereiken in een voor hen herkenbare 'tone of voice'? Of wil je de communicatie op de werkvloer verbeteren met een branchespecifieke aanpak? Voor iedere taalkwestie de juiste oplossing, dat is maatwerk bij STE. Zowel programma als inhoud kunnen naar wens worden samengesteld, met veel aandacht voor praktijksituaties. Zo leverde STE bijvoorbeeld maatwerk in de vorm van:

 

  • Legal English voor advocaten en juridische professionals.
  • Business English for the Workplace, gericht op het verbeteren van een effectieve communicatie en presentatie in het bedrijfsleven.
  • Workshop Engels voor leerkrachten primair onderwijs, om goed les te kunnen geven aan kinderen van internationals en om oudergesprekken te voeren.
  • Financial English voor banken en financiële instellingen.

 

Naast het bedrijfsleven zien ook steeds meer klanten uit de zorgsector en de retail de meerwaarde van een goede taalvaardigheid. Maatwerk in taaltraining is een slimme investering met blijvende impact. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

 

Taalassessment

Als opdrachtgever is het soms lastig in te schatten of een medewerker of sollicitant de taal goed genoeg beheerst. Een taalassessment biedt duidelijkheid. Onze taaltrainers toetsen objectief de taalvaardigheid in spreken en schrijven, rekening houdend met specifieke taaleisen. Ideaal als onderdeel van een sollicitatieprocedure. Ieder assessment wordt afgesloten met een duidelijk rapport en een helder advies. Onze trainers helpen overigens niet alleen bij het afnemen van taalassessments, maar ook bij het opstellen van taaleisen voor bepaalde functies.

 

Heb je interesse in een taalassessment van STE Languages? Bel +31 (0)40 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier. We nemen dan snel contact met je op.

 

Bekijk hier een voor een overzicht van onze scherp geprijsde tarieven.

De trainingen worden bij STE Languages of op de locatie van de klant gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen worden face-to-face of online gegeven. Bij onvoorziene omstandigheden kan bij een face-to-face les worden uitgeweken naar de Online Classroom. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. De cursist moet rekening houden met 2-4 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke ontwikkelbehoefte van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Maatwerk betekent specifieke programma’s voor specifieke taalvraagstukken. Dit kan uiteenlopen van een op maat gemaakt taalprogramma Engels voor het primair onderwijs, een taal assessment om technisch schrijven te kunnen vaststellen of een Duitse taalworkshop voor advocaten en juristen. De benodigde tijdsinvestering is afhankelijk van het gekozen programma.
Tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Hierbij komen nog intakekosten EUR 41,00 en boeken / cursusmateriaal (stelpost EUR 100,00)
Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat.

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Specifieke taaltrainingen voor specifieke doelgroepen

  • Omvat ook taalassessments en workshops op maat

  • Ontwikkeld naar behoefte van je organisatie

Direct aan de slag

Heb je nog vragen?

Oplossingen op maat

Graag eens kennis met ons maken?