Taalboost Zakelijk Engels

Een toonaangevend taalinstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages geeft al meer dan 25 jaar onderwijs in taal door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise.

De Taalboost Zakelijk Engels versterkt in korte tijd de Engelse taalvaardigheid. Je krijgt individuele en persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde, native trainer. Naast ons cursusmateriaal breng je je eigen materiaal in. Er is een algemeen deel en daarnaast wordt er gefocust op de persoonlijke doelen. Je leert de Engelse taal te gebruiken in diverse zakelijke situaties. De training is praktisch en concreet en het geleerde kan meteen toegepast worden in de dagelijkse praktijk.

De trainingen worden bij STE Languages of op klantlocatie gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen zijn face to face of online. Bij onvoorziene omstandigheden kan bij een face to face les worden uitgeweken naar de Online Classroom. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake. Het betreft hier een groepstraining.

Het betreft een taalvaardigheidstraining met een cursusduur van 8 weken, 2 uur per week. De opbouw van de groepstraining wordt in samenspraak met de deelnemers opgezet. De taalvaardigheden die centraal staan zijn spreekvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en leesvaardigheid in de vreemde taal.

De kosten voor de taaltraining zijn €555,- excl. btw. In deze prijs is het intake gesprek inbegrepen. De kosten voor cursusmateriaal zijn niet inbegrepen.

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Startdatum
in overleg

Taalboost Zakelijk Engels

face to face
555 Inclusief intakegesprek
Excl. btw en lesmateriaal
Particulieren zijn vrijgesteld van btw