Conversatietraining Engels B1/B2

Een toonaangevend taalinstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages geeft al meer dan 25 jaar onderwijs in taal door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise.

Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

De Conversatietraining Engels B1/B2 betreft een taalvaardigheidstraining, die zich richt op spreekvaardigheid. Het doel van de training is het verbeteren van de spreekvaardigheid en met meer taalvertrouwen te communiceren. Tijdens de training is veel ruimte voor spreken in de vorm van debatteren, discussies en interactie. Ook zal er aandacht zijn voor het geven van presentaties, vergaderen, telefoneren, woordenschat uitbreiden en tips en tricks.

De trainingen worden bij STE Languages of op klantlocatie gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen zijn face to face of online. Bij onvoorziene omstandigheden kan bij een face to face les worden uitgeweken naar de Online Classroom. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake. Het betreft hier een groepstraining.

Het betreft een taalvaardigheidstraining van 16 uur verdeeld over 8 lessen van 2 uur, waarin de spreekvaardigheid centraal staat. 

De kosten voor de taaltraining zijn €555,- excl. btw. In deze prijs is het intake gesprek inbegrepen. De kosten voor boeken en cursusmateriaal zijn niet inbegrepen.

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Startdatum
in overleg

Conversatietraining Engels B1/B2

face to face
555 Inclusief intakegesprek
Excl. btw en lesmateriaal
Particulieren zijn vrijgesteld van btw