Conversatietraining Engels B1/B2

Een toonaangevend taalinstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages geeft al meer dan 25 jaar onderwijs in taal door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise. Bij STE Languages werken wij bij voorkeur met trajecten van 30 uur en daar hebben wij onze niveau-indeling op aangepast.

 

Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

 

De Conversatietraining Engels B1/B2 betreft een taalvaardigheidstraining, die zich richt op spreekvaardigheid. Het doel van de training is het verbeteren van de spreekvaardigheid en met meer taalvertrouwen te communiceren. Tijdens de training is veel ruimte voor spreken in de vorm van debatteren, discussies en interactie. Ook zal er aandacht zijn voor het geven van presentaties, vergaderen, telefoneren, woordenschat uitbreiden en tips en tricks.

De trainingen (Nederlands, Engels en Duits) worden bij STE Languages gegeven. STE Languages beschikt op de locatie in Eindhoven over 16 goed ingerichte leslokalen. Lessen zijn face to face of online. Bij onvoorziene omstandigheden kan bij een face to face les worden uitgeweken naar de Online Classroom. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. De cursist moet rekening houden met 1-2 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake. Het betreft hier een groepstraining.
Het betreft een algemene taalvaardigheidstraining van 16 uur verdeeld over 8 lessen van 2 uur, waarin alle vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod komen.

Voor iedere training geldt: aanwezigheid en motivatie zijn belangrijke factoren om de gewenste doelen te realiseren. Halverwege iedere taaltraining vindt er een evaluatie plaats. Zo kunnen we tijdig schakelen mocht dit nodig zijn. Eventuele aanpassingen ten behoeve van het trainingstraject worden dan doorgevoerd.
De kosten voor de Conversatietraining Engels B1/B2 zijn €460,- In deze prijs is het intake gesprek inbegrepen. De kosten voor het cursusmateriaal zijn niet inbegrepen.

Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.
Na afloop ontvang je een persoonlijke evaluatie en een bewijs van deelname. De evaluatie bevat onder andere een vervolgadvies en op het bewijs van deelname staat het behaalde eindniveau in termen van het Europees Referentiekader.
wo 08 sep 2021 wo 27 okt 2021
17:15 duur: 2 uur

Conversatietraining Engels B1/B2

STE Languages, Eindhoven
460 Inclusief intakegesprek
Excl. btw en lesmateriaal
Particulieren zijn vrijgesteld van btw
8 weken
1x per week