Taalsubsidies

Het volgen van een taaltraining kan interessant zijn wanneer je jezelf wilt ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten. Ook voor bedrijven is een goede taalbeheersing van essentieel belang vanwege een goede interne samenwerking, veiligheid op de werkvloer en internationale handelsrelaties.

Door te investeren in taal sta je sterker en daarom is het goed om te weten dat er verschillende subsidiemogelijkheden zijn voor bedrijven en particulieren.

STE Languages heeft een ruime ervaring bij het begeleiden van subsidieaanvragen en kan je hierbij gericht ondersteunen.

We zetten de belangrijkste subsidies op een rij:

  • Tel mee met taal
    Investeren in taalvaardigheden is goed voor zowel werknemers als werkgevers. Om dat te stimuleren heeft de overheid de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’ ontwikkeld. U kunt tot 67% subsidie op taaltrainingen Nederlands ontvangen.
    Lees meer

  • STAP-budget
    Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt.
    Lees meer

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou of je bedrijf? Bel +31 (0)40 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier. We nemen dan snel contact met je op.