STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > opleidingen > overzicht

Informatie

Uitvoering

Cursus: Highly Intensive Daytime Course A2
Datum: 26-08-2021 - 15-10-2021
Tijd: 09:30 - 11:30
Cursusdagen: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag
Locatie: Eindhoven
Inleiding: In korte tijd een stevige basis!
's Ochtends naar school, 's middags en 's avonds tijd voor andere dingen. Dat is mogelijk bij de Highly Intensive Daytime Courses van STE. Samen met expats van over de hele wereld gaat u de uitdaging aan. In acht weken tijd verstevigt u uw basiskennis van de Nederlandse taal. Zo kunt u meepraten op het schoolplein, in de buurt of bij het koffieapparaat op uw werk. Dit keer niet in het Engels, maar in het Nederlands!
Doelstellingen: Het betreft een algemene taalvaardigheidstraining, waarin alle vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod komen. Doel van de training is het bereiken van het niveau A2. Het gaat hierbij om algemeen Nederlands.
Inhoud: Tijdens de Highly Intensive Daytime Course A2 brengt u uw spreken, schrijven, lezen en luisteren snel naar een hoger niveau. Naast het lesboek ontvangt u een grammaticaboek en hand-outs met spreek- en grammaticaoefeningen. Parallel aan de lessen doorloopt u zelfstandig onze eLearningmodules "Breakthrough" en "Waystage". Aan het eind van de cursus bereikt u het niveau A2.
Beginniveau: A1, Breakthrough
Cursusmateriaal: Nederlands in gang, Nederlands in actie, Practical Dutch Grammar en de modules eLearning 'Breakthrough' en 'Waystage'.
Trainingsduur: 60 contacturen, verdeeld over 30 lessen van 2 uur
45 eLearning-uren
Cursuskosten: De totale kosten zijn € 1370,- excl. BTW.
In deze prijs is de intake inbegrepen.
Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.
Opmerkingen: Hebt u interesse? Maak nu een afspraak voor een intake en schrijf u in voor deze zeer intensieve training van STE: u maakt een droomstart in de Nederlandse taal.

Uw gegevens

Aanhef: heer    mevrouw
Achternaam *:
Voorletters:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Organisatie:
Vragen / Opmerkingen:
 Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van STE?