STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > opleidingen > overzicht

Informatie

Uitvoering

Cursus: Taalboost Nederlands - Spreken op je eigen niveau
Datum: In overleg
Tijd: -
Cursusdag: -
Locatie: naar keuze
Doelstellingen: Het verbeteren van je spreekvaardigheid door praktische oefeningen tijdens gesprekken op je eigen taalniveau over onderwerpen die jóu interesseren. Je krijgt gericht taaladvies over hoe je correct en duidelijk kunt communiceren, zodat je met meer gemak en vertrouwen leert spreken in je privé- en/of werksituatie.
Inhoud: De Taalboost Nederlands versterkt in korte tijd de Nederlandse spreekvaardigheid. Je krijgt individuele en persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde trainer. Naast ons cursusmateriaal breng je je eigen materiaal in. Er is een algemeen deel en daarnaast wordt er gefocust op de persoonlijke doelen. Je leert de Nederlandse taal beter en makkelijker spreken in diverse situaties. De training is praktisch en concreet en het geleerde kan meteen toegepast worden in de dagelijkse praktijk.
Trainingsduur: De studieduur van de Taalboost Nederlands is 6 uur en bestaat uit 4 privé sessies van 1,5 uur. De cursist kan eigen materiaal inbrengen en er zijn huiswerkopdrachten. Het betreft een individuele training. De Taalboost Nederlands wordt zowel face to face als Online gegeven.
Cursuskosten: De prijs van de Taalboost Nederlands is EUR 590,00 excl. btw (per persoon). In deze prijs is de intake inbegrepen.
Opmerkingen: Heb je interesse? Maak dan een afspraak voor een intake en schrijf je in voor Taalboost Nederlands - spreken op je eigen niveau.

Uw gegevens

Aanhef: heer    mevrouw
Achternaam *:
Voorletters:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Organisatie:
Vragen / Opmerkingen:
 Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van STE?