STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > taalassessments

Taalassessments

Wilt u er graag zeker van zijn dat u de taal goed genoeg beheerst? Met een taalassessment van STE Languages krijgt u direct inzicht in de taalvaardigheid.

 

Weloverwogen advies voor je taalontwikkeling

Met een taalassessment zal via een intake toets en een gesprek het taalniveau worden vastgesteld. Voorafgaand aan de intake wordt een doelniveau gekoppeld aan het beroep/studie van de deelnemer. Niet alleen het taalniveau wordt duidelijk maar ook de gemaakte taalfouten, hiervan wordt een foutenanalyse gemaakt.

Op basis van het taalassessment wordt een helder advies gegeven welke taalfuncties en taalhandelingen geoefend kunnen worden om op het juiste taalniveau (conform Europees Referentiekader) te kunnen opereren.

 

Deze taaltest is uitermate geschikt als voorbereiding op een sollicitatieprocedure. U verkrijgt meer inzicht en zekerheid over het taalniveau. Daarbij kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze taaltrainers. Niet alleen tijdens het taalassessment maar ook bij het opstellen van de taaleisen voor de desbetreffende functie. Nadat wij het taalassessment hebben afgenomen, krijgt u een duidelijk rapport en een helder advies.

 

Heeft u interesse in een taalassessment of taaltoets van STE Languages? We staan u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Terug naar de startpagina