STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > individuele trainingen - nu ook via onze online classrooms

Individuele trainingen - nu ook via onze Online Classrooms

Een nieuwe baan in het buitenland? Een presentatie in een vreemde taal? Of wilt u een taal leren voor een ander, specifiek doel? STE Languages geeft individuele taaltrainingen gericht op uw ontwikkelbehoefte. Samen met een eigen taaltrainer werkt u aan het hoogst haalbare taalniveau voor de vaardigheden die u belangrijk vindt. In welke taal dan ook.

 

Absolute aandacht

Kenmerkend voor onze individuele trainingen is de persoonlijke aandacht. Dat maakt deze vorm van taaltraining uiterst effectief. Flexibiliteit speelt daarnaast een grote rol. De invulling van de training is namelijk afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever of cursist. Voor wie de tijd heeft, bieden onze gespreide taaltrainingen van 30 tot 40 uur uitkomst. We maken samen een planning en u krijgt steeds twee uur les met een frequentie van één of twee keer per week. In gemiddeld vier maanden vervullen we uw leerbehoefte. Liever intensief met de taal aan de slag? Kies dan bijvoorbeeld voor een programma van acht uur per dag, waarvan vier uur met uw taaltrainer. Dit kan in één of twee weken bij STE Languages of op locatie.

 

Online Classroom

Wilt u een training volgen vanuit thuis? Of bent u veel in het buitenland voor het werk? Via onze Online Classroom is het mogelijk om een training te volgen vanuit elke gewenste locatie. Op deze manier past een taaltraining altijd in uw schema. De individuele training is dus zowel face-to-face als online te volgen.

 

Praktische informatie

STE Languages bepaalt eerst het beginniveau door middel van een gesprek en een schriftelijke test. Op basis van deze intake volgt een passend voorstel. Wilt u meer weten over onze standaardtarieven? Bekijk dan het tarievenoverzicht. Wilt u snel starten met een individuele taaltraining? Dan doen we dat graag in overleg. U kunt namelijk beginnen wanneer u wilt, wel zo gemakkelijk.

 

Aanbod

Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden over een aantal van onze individuele taaltrainingen:

e-Coaching

Taalcoaching Zakelijk
Beter Nederlands: spreken op uw niveau (A1+ tot C1)

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Mail ons via info@ste.nl of bel ons op 040 - 245 28 60. Of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina