STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > groepstrainingen

Groepstrainingen

Via een ‘open inschrijving’ kunt u deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. U volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. 


Wilt u in kortere tijd Nederlands leren? Dan is de intensieve cursus van twee keer per week misschien iets voor u. Kijk hieronder voor meer informatie 


Kunt u een nog hoger studietempo aan? Kijkt u dan eens naar de Highly Intensive Day Course


Stapsgewijs een taal leren
De groepstrainingen van STE Languages zijn een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. U werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat, kunt u doorstromen naar het volgende niveau. De lengte van uw taaltraject en uw doelniveau bepaalt u zelf. Wij bieden groepstraining aan in NederlandsEngels en Duits.

 

Reguliere groepstrainingen
De groepstrainingen Nederlands, Engels en Duits kunnen één keer per week gevolgd worden. 
Deze training duurt 15 weken. Startmomenten zijn januari en september. Hier vindt u het schema van de geplande groepstrainingen. 


Intensieve groepstrainingen Nederlands
De groepstrainingen Nederlands kunnen ook intensief gevolgd worden. U krijgt dan 2 lessen per week in plaats van een. Deze training duurt 7,5 weken. Startmomenten zijn januari, april, juni, september en november. Hier vindt u het schema van de geplande groepstrainingen.

 

Highly intensive groepstrainingen Nederlands
Overdag naar school en de rest van de dag tijd voor andere dingen. Dat is de Highly Intensive Day Course van STE. Samen met medecursisten van over de hele wereld gaat u de uitdaging aan. In 7,5 (niveau A1 en A2) of 10 weken tijd (niveau B1 en B2) bouwt u een stevige basis van de Nederlandse taal op. Meer informatie 


Conversatietrainingen voor Nederlands en Engels
STE biedt conversatietrainingen voor Nederlands en Engels op verschillende niveaus aan. In een conversatietraining verbetert u uw spreekvaardigheid en breidt u uw vocabulaire uit. Alles wat u geleerd heeft, brengt u hier in de praktijk. Door veel te oefenen, raakt u meer vertrouwd met het spreken. Uw taalgebruik wordt afwisselender en uw uitspraak vloeiender.


Elke les staat er een ander onderwerp centraal. Een taaltrainer begeleidt de gesprekken en geeft u advies en tips over woordenschat, uitspraak en zinsmelodie.

 

Terug naar de startpagina