STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > groepstrainingen

Groepstrainingen

Via een ‘open inschrijving’ kunt u deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. U volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. 


Wilt u in kortere tijd Nederlands leren? Dan is de intensieve cursus van twee keer per week misschien iets voor u. Kijk hieronder voor meer informatie 


Kunt u een nog hoger studietempo aan? Kijkt u dan eens naar de Highly Intensive Day Course


Stapsgewijs een taal leren
De groepstrainingen van STE Languages zijn een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. U werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat, kunt u doorstromen naar het volgende niveau. De lengte van uw taaltraject en uw doelniveau bepaalt u zelf. Wij bieden groepstraining aan in NederlandsEngels en Duits.

 

Reguliere groepstrainingen
De groepstrainingen Nederlands, Engels en Duits kunnen één keer per week gevolgd worden. 
Deze training duurt 15 weken. Startmomenten zijn januari en september. Hier vindt u het schema van de geplande groepstrainingen. 


Intensieve groepstrainingen Nederlands
De groepstrainingen Nederlands kunnen ook intensief gevolgd worden. U krijgt dan 2 lessen per week in plaats van een. Deze training duurt 7,5 weken. Startmomenten zijn januari, april, juni, september en november. Hier vindt u het schema van de geplande groepstrainingen.

 

Highly intensive groepstrainingen Nederlands
Overdag naar school en de rest van de dag tijd voor andere dingen. Dat is de Highly Intensive Day Course van STE. Samen met medecursisten van over de hele wereld gaat u de uitdaging aan. In 7,5 (niveau A1 en A2) of 10 weken tijd (niveau B1 en B2) bouwt u een stevige basis van de Nederlandse taal op. Meer informatie 


Taalclinics voor Nederlands, Engels en Duits
Wilt u in korte tijd beter leren spreken in het Nederlands, Engels of Duits? Merkt u dat u het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan uw spreekvaardigheid met een taalclinic. In slechts 8 weken werkt u gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen. 


Bij een reguliere taalcursus wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een taalclinic ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn ‘native speakers’ die u helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat u ieder gesprek met vertrouwen aangaat.

 

Terug naar de startpagina