STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > taalassessments

Taalassessments

U wilt er graag zeker van zijn dat uw medewerkers de taal goed genoeg beheersen. Of u zoekt een nieuwe medewerker op basis van specifieke taaleisen en wilt niet voor verrassingen komen te staan. Met een taalassessment van STE Languages krijgt u direct inzicht in de taalvaardigheid van sollicitanten of uw medewerkers.

 

Direct inzicht door weloverwogen advies

Het is voor u als opdrachtgever soms lastig in te schatten of een medewerker of sollicitant de taal goed beheerst. Een taalassessment is een objectieve wijze om de taalvaardigheid in spraak en geschrift te toetsen. Deze taaltest is uitermate geschikt als onderdeel van uw sollicitatieprocedure. U bepaalt op welke vragen u antwoord wilt krijgen. Hierdoor krijgt u inzicht en zekerheid. Daarbij kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze taaltrainers. Niet alleen tijdens het taalassessment maar ook bij het opstellen van de taaleisen voor de desbetreffende functie. Nadat wij het taalassessment hebben afgenomen, krijgt u een duidelijk rapport en een helder advies.

 

Heeft u interesse in een taalassessment of taaltoets van STE Languages? Wat u ook wilt: we staan u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Terug naar de startpagina