STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > werkwijze > werkwijze taaltrainingen

Werkwijze Taaltrainingen

Een doeltreffende taaltraining vereist een serieuze en betrouwbare aanpak. De bewezen werkwijze van STE Languages is daarom altijd hetzelfde en bevat 7 stappen. We starten ieder leertraject met een degelijke ‘intake’. Dit kan op een van onze vestigingen, bij u op locatie, telefonisch of zelfs via onze Online Classroom.

 

Bij STE bestaat de persoonlijke intake door de docent uit een interview en een schriftelijke test.
Tijdens het interview komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Aanleiding voor de training en persoonlijke motivatie
• Functie en werkomgeving
• Gewenste doelstelling
• Algemene (leer-) achtergrond van de cursist
• Beschikbare tijd en planning

 


Op basis van het interview en de schriftelijke test worden het start- en doelniveau vastgesteld.

Naar aanleiding van deze gesprekken ontvangt u een advies van STE Languages met de taaltraining die het beste bij u past.
Na ontvangst van uw akkoord wordt de startdatum in overleg bepaald.

De planning van de taaltraining gebeurt in goed overleg met zowel de cursist als de organisatie. Voor het behalen van het gewenste resultaat zijn aanwezigheid en motivatie belangrijke factoren.
Het aanbod in taaltrainingen van STE is uitgebreid. We bieden onder andere Open Inschrijvingen, individuele trainingen, Incompany trainingenOnline Classroom, workshops en taalassessments. Wilt u meer informatie over een specifieke training? Klik dan op de link van de taaltraining.
Halverwege iedere taaltraining vindt er een evaluatie plaats. Zo kunnen we tijdig schakelen mocht dit nodig zijn. Eventuele aanpassingen ten behoeve van uw trainingstraject kunnen dan worden doorgevoerd. Aan het einde van de taaltraining vindt er nogmaals ter afronding een evaluatie plaats.

Na afloop van de training ontvangt u als cursist een persoonlijke evaluatie en een certificaat. De evaluatie bevat onder andere een vervolgadvies en op het certificaat vindt u het behaalde eindniveau in termen van het Europees Referentiekader.

 

Wilt u meer weten over de werkwijze STE Languages? Dan staan we u graag persoonlijk te woord.

Bel 040 - 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier.
 

Terug naar de startpagina