STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > werkwijze > taalassessments

Taalassessments

Een taalassessment of taaltoets is een ideale manier om het niveau van uw medewerker of sollicitant vast te stellen. De uiteindelijke rapportage van STE Languages is opgesteld volgens het Europees Referentiekader Talen. Onze aanpak maakt echter het verschil.

 

Zo werkt het

Eerst wordt met u als opdrachtgever besproken wat u wilt laten testen. Daarna krijgt de medewerker of sollicitant  een schriftelijke en mondelinge taaltest. Op basis van de testresultaten zal de taaltrainer bepalen op welk niveau uw medewerker of sollicitant de taal beheerst. De testresultaten en het advies van de taaltrainer worden verwerkt in een overzichtelijk rapport. Met dit rapport kunt u als opdrachtgever bepalen of een vervolgtraining noodzakelijk is. Uw medewerker weet op deze manier waar hij of zij staat. En u ook.


Praktische informatie

Het taalassessment geeft inzicht in vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Dit zal worden getoetst door middel van een mondelinge test van ongeveer 45 minuten en een schriftelijke test die ongeveer 1 à 2 uur duurt. De grammaticale kennis zal ook worden getest. Het uiteindelijke advies wordt beschreven op basis van het Europees Referentiekader Talen.

 

Heeft u interesse in een taalassessment of taaltoets van STE Languages? Dan staan we u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60, maar U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Terug naar de startpagina