STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > waarom ste languages

Waarom STE Languages

Communicatie is mensenwerk. STE Languages spreekt uw taal en luistert naar uw behoefte. Wij brengen uw wensen en eisen in kaart. Dit verschaft duidelijkheid zodat u weet waar u aan toe bent. Op deze wijze bieden wij een taalcursus of training op maat waarmee wij toewerken naar het juiste resultaat.

 

Gedreven vakmensen

Onze hooggekwalificeerde trainers zijn bekend met de diverse uitdagingen die taal met zich mee kan brengen. Wat ons echt ‘anders’ maakt? Onze persoonlijke aandacht voor iedere cursist en flexibiliteit in denk- en werkwijze. Zo geven wij individuele trainingen, maar ook Incompany trainingen in groepsverband. Dit kan, afhankelijk van de leervraag, intensief of juist gespreid. Zelfs ‘les op afstand’ is mogelijk, via onze Online Classroom waarbij wij de cursist niet uit het oog verliezen. Bovendien zorgt de klantvriendelijke afdeling Planning ervoor dat de organisatie rondom uw taaltraining vlekkeloos verloopt. Goed geregeld dus.


Weten wat de cursist wil en nodig heeft

Bij het leren en onderhouden van een ‘vreemde’ taal is persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Daarbij is het goed om te weten wat u als opdrachtgever of cursist wilt bereiken. In een eerste gesprek beoordelen wij het taalniveau. Ook de persoonlijke doelen worden vastgesteld. Als onderdeel van de intake zal ook een schriftelijke test worden afgenomen. Door het houden van tussentijdse en eindevaluaties wordt het verloop van uw taaltraining nauwlettend in de gaten gehouden. Op deze manier kunnen wij direct handelen mocht u als cursist extra aandacht nodig hebben.

 

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en onze dienstverlening? Dan staan wij u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60, maar U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.
 

Terug naar de startpagina