STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > visie

Visie

Duidelijk kunnen communiceren met collega’s, relaties en wellicht nieuwe vrienden. Elkaar werkelijk begrijpen. Een goede beheersing van de ‘vreemde’ taal is dan essentieel. Het vergroot niet alleen uw vermogen tot communicatie maar ook uw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Taal verrijkt

STE Languages gelooft in de kracht van taal en wat dit voor u kan betekenen. Onze visie? Cursisten ondersteunen bij het verleggen van hun communicatieve grenzen. Dat doen wij op een geheel eigen en professionele wijze. Zo helpen wij onze cursisten om de taalvaardigheid te verbeteren in zowel spraak als geschrift. Taal verrijkt en draagt bij aan de persoonlijke groei en het zelfvertrouwen. Hierdoor kunnen medewerkers de aanwezige kennis beter met elkaar delen. Een goede beheersing van de taal draagt dus ook bij aan de totstandkoming van uw product of dienst.


Goed voelen is goed doen

U herkent het vast wel: u presteert beter als u zich goed voelt. Door het juiste klimaat te creëren, zorgen wij ervoor dat onze cursisten optimaal kunnen leren en werken. Daarbij maken wij gebruik van een helder lesplan en divers lesmateriaal. Van het klassieke boek tot uiteenlopende multimedia. De persoonlijke groei en ontwikkeling van de cursist staan altijd centraal. Toch is iedere cursist uniek. In een ‘intake’ wordt het beginniveau bepaald waarna wij een passende en flexibele oplossing bieden.

 

Wilt u meer weten over onze visie op taal en taalonderwijs? Dan staan wij u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60, maar U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Terug naar de startpagina