STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > werkwijze > trainingen vrijgesteld van btw

Trainingen vrijgesteld van BTW

Wijziging in de BTW-regelgeving voor beroepsonderwijs

U kunt ervoor kiezen om onze trainingen vrijgesteld van BTW af te nemen. Dat maakt het inkopen van trainingen door privépersonen en niet BTW-plichtige organisaties zoals overheidsinstellingen, banken en verzekeringsmaatschappijen een stuk aantrekkelijker.


In het kort heeft de wijziging tot gevolg dat beroepsopleidingen van BTW-heffing zijn vrijgesteld als uw organisatie ze afneemt van een bedrijf dat is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (www.crkbo.nl) en verplicht met BTW zijn belast als ze aan u worden verkocht door een bedrijf dat niet is opgenomen in het register.


STE Languages is een onderdeel van Veldiq BV. Als u trainingen vrijgesteld van btw wilt afnemen doet u zaken met ons in het CRKBO opgenomen bedrijf STE Eindhoven BV. Bij vrijgestelde leveringen hanteren wij geen toeslag. Uw voordeel ten opzichte van de bestaande prijzen bedraagt 21 %! Dienstverlening als assessments, die geen onderdeel zijn van een training blijven (wettelijk) met BTW belast.

 

Voor de kwaliteit van de training maakt het geen verschil via welk bedrijf u de taaltraining afneemt.


Meer weten?

Als u trainingen vrijgesteld van BTW wilt afnemen of als u meer wilt weten over btw en trainingen, neemt u dan hier contact met ons op .

Terug naar de startpagina