STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > partners

Partners

STE Languages is officieel partner van het Holland Expat Center South

Het doel van het Holland Expat Center South is het stimuleren van een snelle en eenvoudige integratie van expats in Brabant en Limburg. Het Holland Expat Center South biedt een combinatie van publieke en private dienstverlening, inclusief het aanmelden bij gemeentes en het verkrijgen van een verblijfsvergunning bij de im-

migratie en naturalisatiedienst.


Om expats te kunnen begeleiden bij aankomst en gedurende de eerste maanden in Nederland is er een nauwe samenwerking opgezet tussen het Holland Expat Center South en private dienstverleners. Dit partnership programma verwijst expats naar diverse betrouwbare dienstverleners.


STE Languages ondersteunt deze samenwerking en is vanaf het begin officieel partner van het Holland Expat Center South.

 

 STE Languages ondersteunt het initiatief ‘Maximize your talent’  van GO4SLAM

Via GO4SLAM biedt Tennis Academy Henk van Hulst talenten extra mogelijkheden bij hun ontwikkeling van de nationale naar de mondiale top. GO4SLAM stimuleert tennissers het maximale uit hun talent te halen. Voor talenten is geld essentieel als ze de stap naar het profcircuit willen nemen. Henk van Hulst: ‘De afgelopen decennia zag ik genoeg talenten stilstaan in hun ontwikkeling door een gebrek aan voldoende financiële middelen.’ GO4SLAM wil tennissers alle ruimte geven die zij nodig hebben. Voor meer informatie over dit initiatief klik hier.

Terug naar de startpagina