STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > klanten en partners

Klanten en partners

Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten en partnersOnze klanten:

 

 Onze partners:

 

STE Languages is officieel partner van het Holland Expat Center South

 

Het doel van het Holland Expat Center South is het stimuleren van een snelle en eenvoudige integratie van expats in Brabant en Limburg. Het Holland Expat Center South biedt een combinatie van publieke en private dienstverlening, inclusief het aanmelden bij gemeentes en het verkrijgen van een verblijfsvergunning bij de im-

migratie en naturalisatiedienst.


Om expats te kunnen begeleiden bij aankomst en gedurende de eerste maanden in Nederland is er een nauwe samenwerking opgezet tussen het Holland Expat Center South en private dienstverleners. Dit partnership programma verwijst expats naar diverse betrouwbare dienstverleners.


STE Languages ondersteunt deze samenwerking en is vanaf het begin officieel partner van het Holland Expat Center South.

 

 


 

SALTO is een scholenstichting met 20 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en een internationale afdeling op 2 locaties in de regio Eindhoven. Ze heeft als missie een lerende organisatie te zijn die mensen graag wil inspireren tot persoonlijke ontwikkeling door middel van intensieve samenwerking met anderen. SALTO staat voor Samen, Actief, Leren, Talenten, Ontwikkelen.

Meer informatie treft u aan op: www.salto-eindhoven.nl.

 


 

NL International Business heeft ten doel de Nederlandse handelsbevordering verder te professionaliseren en Nederlandse bedrijven beter te ondersteunen in het verzilveren van de kansen in de mondiale groeimarkten China, Azië, Afrika, Latijns Amerika, naast de meer volwassen markten Europa en de VS. International Business zal zich met name richten op het assisteren en begeleiden van Nederlandse ondernemingen in hun internationale expansie.

 

 


 

Howdo The International Magazine for Eindhoven "Howdo" is het eerste tijdschrift voor expats, buitenlandse studenten en alle 'internationals' in de regio Eindhoven. De eerste editie werd geplubliceerd op 26 augustus 2013. Het maandelijkse magazine biedt een breed aanbod van informatie over cultuur, geschiedenis, gezondheid en sport, kunst en design, studentenleven, werk, carriere, regels en informatie over Nederland, clubs en restaurants, activiteiten. Howdo is verkrijgbaar in meer dan 300 locaties in Eindhoven, online via onze website en op Social Media.

 STE Languages ondersteunt het initiatief ‘Maximize your talent’  van GO4SLAM

Via GO4SLAM biedt Tennis Academy Henk van Hulst talenten extra mogelijkheden bij hun ontwikkeling van de nationale naar de mondiale top. GO4SLAM stimuleert tennissers het maximale uit hun talent te halen. Voor talenten is geld essentieel als ze de stap naar het profcircuit willen nemen. Henk van Hulst: ‘De afgelopen decennia zag ik genoeg talenten stilstaan in hun ontwikkeling door een gebrek aan voldoende financiële middelen.’ GO4SLAM wil tennissers alle ruimte geven die zij nodig hebben. Voor meer informatie over dit initiatief klik hier.

 


 

Terug naar de startpagina