STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > keurmerken en certificering

Keurmerken en Certificering

U zoekt een taaltraining en u vertrouwt er op dat uw leverancier u leert wat u wilt leren en dat u waar voor uw geld krijgt. STE Languages kan alleen maar voortbestaan als het kwaliteitstrainingen verzorgt en de totale dienstverlening als professioneel en plezierig ervaren wordt. Via onze tussentijdse- en eindevaluaties houden wij dit nauwlettend in de gaten.


STE Languages heeft zich ook laten certificeren door twee externe organisaties te weten Cedeo en Blik op Werk. De rapporten die opgesteld zijn naar aanleiding van de klantonderzoeken kunt u inzien. We zijn trots op de resultaten.

 

STE Languages is CEDEO erkend voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Om deze erkenning te krijgen en te behouden houdt Cedeo iedere twee jaar een uitvoerige enquête onder opdrachtgevers, waarover een rapport gemaakt wordt dat voor iedereen toegankelijk is. STE Languages voldoet in ruime mate aan de criteria van de klanttevredenheid die gesteld worden en aan de vereiste basisvoorwaarden rondom continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Geïnteresseerd in het laatste rapport? U kunt het hier inzien.

 

 Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan duurzaam aan het werk blijven en komen. Blik op Werk geeft opdrachtgevers, werknemers, cliënten en inburgeraars inkoop- en keuze-informatie over de kwaliteit van dienstverleners door het uitgeven van het Blik op Werk Keurmerk.

Om deze erkenning te krijgen en te behouden houdt Blik op Werk ieder jaar een uitvoerige enquête onder cursisten en opdrachtgevers, waarover een rapport gemaakt wordt dat voor iedereen toegankelijk is. STE Languages voldoet in ruime mate aan de criteria van de klanttevredenheid, die gesteld worden en de vereiste basisvoorwaarden rondom continuïteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Geïnteresseerd in het rapport? U kunt het hier inzien. Daarnaast is het slagingspercentage van cursisten van STE Languages uitzonderlijk hoog. Bij STE Languages slaagt 85 % van de kandidaten voor het Staatsexamen, terwijl het landelijk gemiddelde maar 69% is. Deze gegevens kunt u ook op de site van Blik op Werk nazien.

 

 Is er enig aspect van onze dienstverlening vatbaar voor verbetering? Of heeft u een minder goede ervaring? We hebben hiervoor een formele klachtencommissie met een onafhankelijke voorzitter. Voor de procedure klikt u hier.

 

 Conform de voorwaarden van het lidmaatschap van de branchevereniging NRTO is STE Languages aangesloten bij de onafhankelijke geschillencommisie. Meer weten over de werkwijze van de geschillencommissie? Klik dan hier

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over kwaliteitsontwikkeling, keurmerken en certificering? Dan staan wij u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60, maar U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

  

Terug naar de startpagina