STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > werken bij ste languages

Werken bij STE Languages

STE Languages is voortdurend op zoek naar gedreven trainers en docenten die graag lesgeven aan gemotiveerde cursisten. Onze werknemers zijn toegewijd aan en enthousiast over het vak en dragen dit graag over aan de cursisten. Misschien bent u wel die teamspeler die we zoeken!

 

Het beste uit iemand halen

Als trainer of docent probeert u het beste uit iemand te halen. U weet hoe belangrijk taal is in de persoonlijke ontwikkeling van de cursist. Bovendien inspireert u mensen op een natuurlijke manier. Bij vragen geeft u advies en eerlijke feedback. Uiteraard heeft u voldoende didactische vaardigheden en beschikt u over een goed inlevingsvermogen. Net zoals uw collega’s bij STE Languages. In onze organisatie werken we met uiteenlopende en innovatieve lesmaterialen. U doet dus ervaring op met de nieuwste softwareprogramma’s op het gebied van taal. Kortom: werken bij STE Languages draagt ook bij aan uw eigen ontwikkeling.


Collega aan het woord

Riet Spitters werkt inmiddels alweer enkel jaren bij STE Languages. “Dit is voor mij het vierde taalinstituut op rij. Ik heb dus de nodige ervaring. STE Languages is een open, eerlijke en transparante organisatie” zo geeft Riet aan. “Ik werk met gezellige collega’s waar ik altijd met mijn vragen terecht kan. De afdeling ‘planning en organisatie’ houdt rekening met mijn wensen omtrent beschikbaarheid. Dat werkt heel prettig” , aldus Riet. “Een extra motivatie? De winstuitkering! Naar ieders aandeel maar het gaat uiteraard om het gebaar.”

 

Wat betreft de persoonlijke ontwikkeling? “Bij STE Languages worden geregeld studiemiddagen georganiseerd. Ook mag je op kosten van STE Languages enkele landelijke studiedagen bezoeken.” Over de cursisten is Riet helder. ”Ze zijn altijd gemotiveerd. Het grootste gedeelte is werkzaam in het bedrijfsleven of studeert aan de universiteit” zegt Riet. “Een groep bestaat uit maximaal negen cursisten waardoor er voldoende ruimte is om aan iedere individu aandacht te schenken. In de gangen bij STE Languages hoor je de talen van de wereld. Dat maakt het werk meer dan bijzonder.”

 
Vereisten voor taaltrainers 

Wilt u bij ons aan de slag? Dan heeft u naast de eerder genoemde wensen aantoonbare ervaring in maatwerktrainingen voor de zakelijk markt. Wij zijn een flexibele organisatie, waarbij we verwachten dat u dat ook bent. U bent dus bereid om minimaal één avond per week te werken. Uiteraard bent u in het bezit van de benodigde diploma’s.

 

Een goed gevoel bij onze organisatie? Stuur dan uw cv en motivatie naar info@ste.nl.  Of bel 040 - 245 28 60, dan wel maak gebruik van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Terug naar de startpagina