STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > over ste > historie

Historie

Een toonaangevend taleninstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages geeft al meer dan dertig jaar onderwijs in taal, door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise.

 

Wegwijs in taal en cultuur

Onze wortels liggen bij Philips in Eindhoven, Noord-Brabant. De afdeling ‘Talenonderwijs’ van Philips was gericht op het voorbereiden van werknemers bij uitzending naar het buitenland. Er werd met name aandacht besteed aan taal en cultuur. Medewerkers van Philips afkomstig uit het buitenland leerden de Nederlandse taal. In 1978 werd de afdeling geheel zelfstandig. Na een aantal naamsveranderingen werd in 1995 de naam ‘Studiecentrum Talen Eindhoven’ aangenomen. Om de herkenbaarheid te vergroten bij onze buitenlandse cursisten, hanteren wij vanaf 2012 de naam ‘STE Languages’.


Belang van betrouwbare communicatie

Inmiddels is STE Languages aanzienlijk gegroeid. Met de hoofdvestiging aan de Aalsterweg in Eindhoven en diverse andere leslocaties in Eindhoven en Sittard. STE Languages heeft een brede klantenkring variërend van grote multinationals, internationaal opererende bedrijven, MKB, gemeenten, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen tot (professionele) sportverenigingen. Om u een idee te geven: wij werken samen met ASML, DAF, Philips, TomTom, De Lage Landen, Océ, DSM, gemeente Eindhoven, PSV, UWV, Fontys en Salto scholen. Uiteenlopende klanten die het belang van betrouwbare communicatie inzien. Ons kenmerk is het verzorgen van trainingen en cursussen op maat. De leervraag van de cursist en uw wensen als opdrachtgever vormen de basis voor onze taaloplossingen.

 

Wilt u meer weten over onze organisatie? Dan staan wij u graag persoonlijk te woord. Bel 040 - 245 28 60. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.

Terug naar de startpagina