STE Trainingen

committed to learning
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > open inschrijvingen – nu ook via onze online classrooms

Open Inschrijvingen – nu ook via onze Online Classrooms

Via een Open Inschrijving kunt u deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. U volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. 

 

Vanaf nu is het ook mogelijk om deel te nemen aan de les via onze Online Classroom. De klassikale vorm van lesgeven blijft het uitgangspunt, maar als u op zakenreis bent of door onvoorziene omstandigheden een les niet kunt volgen kunt u gebruik maken van de Online Classroom. Zo volgt u op dezelfde tijd en dag de les en hoeft u niets meer te missen.


Stapsgewijs een taal leren
De Open Inschrijving van STE Languages is een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. U werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat, kunt u doorstromen naar het volgende niveau. De lengte van uw taaltraject en uw doelniveau bepaalt u zelf. Wij bieden groepstraining aan in NederlandsEngels en Duits.

 

Reguliere Open Inschrijving
De Open Inschrijving Nederlands, Engels en Duits kunnen één keer per week gevolgd worden. 
Deze training duurt 15 weken. Startmomenten zijn januari en september. Hier vindt u het schema van de geplande Open Inschrijvingen. 


Intensieve Open Inschrijving Nederlands
De Open Inschrijving Nederlands kan ook intensief gevolgd worden. U krijgt dan 2 lessen per week in plaats van een. Deze training duurt 7,5 weken. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Hier vindt u het schema van de geplande Open Inschrijvingen.

 

Highly intensive Open Inschrijving Nederlands
Overdag naar school en de rest van de dag tijd voor andere dingen. Dat is de Highly Intensive Daytime Course van STE. Samen met medecursisten van over de hele wereld gaat u de uitdaging aan. In 7,5 (niveau A1 en A2) of 10 weken tijd (niveau B1 en B2) bouwt u een stevige basis van de Nederlandse taal op. Meer informatie 


Taalclinics voor Nederlands, Engels en Duits
Wilt u in korte tijd beter leren spreken in het Nederlands, Engels of Duits? Merkt u dat u het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan uw spreekvaardigheid met een taalclinic. In slechts 8 weken werkt u gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen. 


Bij een reguliere taalcursus wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een taalclinic ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn ‘native speakers’ die u helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat u ieder gesprek met vertrouwen aangaat.

 

Terug naar de startpagina