STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > open inschrijvingen – nu ook via onze online classrooms

Open Inschrijvingen – nu ook via onze Online Classrooms

Via een Open Inschrijving kunt u deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. U volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. 


De Open Inschrijvingen van STE Languages zijn een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. U werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat, kunt u doorstromen naar het volgende niveau. De lengte van uw taaltraject en uw doelniveau bepaalt u zelf. De Open Inschrijvingen kennen een studieduur van 30 uur. Wij bieden groepstrainingen aan in NederlandsEngelsDuits en Spaans.

 

Reguliere Open Inschrijving
De Open Inschrijving Nederlands, Engels en Duits kunnen één keer per week gevolgd worden. Deze training duurt 15 weken. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Hier vindt u het schema van de geplande Open Inschrijvingen. 


Intensieve Open Inschrijving Nederlands
De Open Inschrijving Nederlands en Engels kan ook intensief gevolgd worden. U krijgt dan 2 lessen per week in plaats van 1. Startmomenten zijn januari en september. Deze training duurt 7,5 weken. Hier vindt u het schema van de geplande Open Inschrijvingen.

 

Highly intensive Open Inschrijving Nederlands
Overdag naar school en de rest van de dag tijd voor andere dingen. Dat is de Highly Intensive Daytime Course van STE. Samen met medecursisten van over de hele wereld gaat u de uitdaging aan. In 7,5 (niveau A1 en A2) of 10 weken tijd (niveau B1 en B2) bouwt u een stevige basis van de Nederlandse taal op. Meer informatie 

 

Online Classroom

Vanaf nu is het ook mogelijk om deel te nemen aan de les via onze Online Classroom. Wanneer het niet mogelijk is om op onze locatie lessen te volgen dan biedt het gemak en de flexibiliteit van onze Online Classroom wellicht de oplossing. Zo volgt u op dezelfde tijd en dag de lessen vanaf uw gewenste locatie. Hier vindt u het schema van de geplande online groepstrainingen.

 

Prijs Open Inschrijvingen: EUR 695,00 excl. btw en excl. boeken en cursusmateriaal. De intake is bij de prijs inbegrepen.

 

Taalboost - Kort en Interactief

Wilt u in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen? Maak kennis met ons aanbod Taalboost trainingen voor Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

 

Conversatietraining voor Nederlands, Engels en Duits

Wilt u in korte tijd beter leren spreken in het NederlandsEngels of Duits? Merkt u dat u het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan uw spreekvaardigheid met een conversatietraining. In slechts 8 weken werkt u gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen. Neem contact op met STE Languages voor meer informatie.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Mail ons via info@ste.nl of bel ons op 040 - 245 28 60. Of maak gebruik van het contactformulier.

Terug naar de startpagina