STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > e-coaching: professionele, individuele taalondersteuning

e-Coaching: Professionele, individuele taalondersteuning

Herkent u zich in een van de volgende situaties?

 

  • U schrijft geregeld een email naar een internationale klant, maar u twijfelt over de kwaliteit van wat u geschreven heeft. U zou graag een check willen hebben…
  • U staat onder druk: er moet volgende week een belangrijk rapport de deur uit naar teamleden in verschillende landen. U bent er nog niet helemaal tevreden over…
  • U heeft een klacht voor een internationale leverancier. U wilt de inhoud van uw email over deze klacht laten checken. Is de toon wel correct? U wilt feedback…
  • U geeft volgende week een presentatie in het Engels en wilt hem qua taal, opzet en structuur doornemen met een taalexpert. Tevens heeft u vragen over de uitspraak van sommige woorden en over uw non-verbale communicatie…
  • U heeft een training of een workshop gevolgd om uw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heeft u nog wat meer structurele feedback nodig.

 

Wij helpen u graag verder met een e-Coach. De e-Coach corrigeert en geeft feedback. Onze e-Coaches zijn zeer ervaren trainers en native speakers.

 

Doelstelling
Het verbeteren van uw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op uw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald.


Doelgroep
Iedereen die zijn/haar teksten, verslagen, rapporten, brieven, e-mails en/of presentaties wil perfectioneren. e-Coaching is individueel en geldt voor Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Ook voor andere talen op aanvraag beschikbaar.


e-Coaching kan ook gebruikt worden als follow-up na een training of workshop.


Hoe ziet e-Coaching eruit?

U wordt gekoppeld aan een eigen e-Coach. Met uw e-Coach maakt u afspraken wanneer u gecoacht wil worden. Voordat wij een goede match kunnen maken willen wij graag iets meer over u en uw doelen weten. Onze e-Coach zal daarom contact met u opnemen om uw wensen in kaart brengen. De coaching kan zich richten op emails, bedrijfscommunicatie zoals een rapport of een presentatie. Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek vragen wij u om een aantal door u geschreven teksten/emails aan ons te sturen, wij maken dan een korte foutenanalyse die door de e-Coach met u besproken zal worden. Wanneer u gekoppeld bent aan een e-Coach verloopt het contact verder via hem/haar.

 

Studieduur

De duur van de coaching is 5 uur en bestaat uit 5 lessen van 1 uur. Ieder e-Coach moment bestaat uit correctie en feedback over de gemaakte aanpassingen. De feedback momenten vinden via de Online Classroom of telefonisch plaats. Face-to-face is ook mogelijk.

 

Prijs: De prijs van e-Coaching is EUR 590,00 excl. btw. In deze prijs is de intake inbegrepen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over e-coaching? Mail ons via info@ste.nl of bel ons op 040 - 245 28 60. Of maak gebruik van het contactformulier.

 

 

Terug naar de startpagina