STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > aanbod > taalcoaching op de werkvloer - nederlands

Taalcoaching op de Werkvloer - Nederlands

 

Doelstelling

De deelnemer krijgt taalondersteuning Nederlands gericht op specifieke onderwerpen die spelen op de werkvloer (fabriek, kantoor, distributiecentrum, engineering e.d). Onderwerpen zijn onder meer: (veiligheids)instructies lezen, instructie geven aan collega's, korte gesprekken voeren, feedback geven en ontvangen, verschillen leren tussen formeel en informeel taalgebruik.

 

Doelgroep

Doelgroep zijn bedrijven en organisaties met een ontwikkel- en/of productieomgeving die door de inzet van internationals en arbeidsmigranten behoefte hebben aan goede communicatie in het Nederlands op de werkvloer. Een goede communicatie op de werkvloer verbetert de onderlinge samenwerking en productiviteit, en leidt tot een veiliger werkklimaat. 

 

Hoe ziet Taalcoaching op de Werkvloer eruit?

Taalcoaching op de Werkvloer betreft ontwikkeling van de taalvaardigheid voor Nederlands op de werkvloer. Er wordt individuele en persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde trainer op de werkvloer aangereikt. De bedoeling is dat de cursist eigen materiaal inbrengt. De deelnemer leert de juiste taal te gebruiken in diverse taalsituaties op de werkvloer. Hij leert nieuw werkgerelateerd vocabulaire dat direct toepasbaar is. De training is practisch en concreet en kan meteen toegepast worden.

 

Studieduur

De studieduur van 'Taalcoaching op de Werkvloer' is 7,5 uur en bestaat uit 5 groepstrainingen van 1,5 uur. De cursist kan eigen materiaal inbrengen en er zijn huiswerkopdrachten. Het betreft een groepstraining van max. 4 cursisten.

 

Prijs: De prijs van Taalcoaching op de Werkvloer is EUR 490,00 excl. btw. In deze prijs is de intake inbegrepen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Taalcoaching op de Werkvloer? Mail ons via info@ste.nl of bel ons op 040 - 245 28 60. Of maak gebruik van het contactformulier.

 

 

Terug naar de startpagina