STE Trainingen

committed to learning
Bekijk ons aanbod Open Inschrijvingen
Nederlands, Engels, Duits en Spaans
Mijn STE
  Nieuwsbrief  Contact 
Nederlands English
home > taalcoaching zakelijk

Taalcoaching Zakelijk

Nederlanders beheersen de vreemde talen, zoals Engels, Duits of Frans vaak al goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wilt u als Nederlander indruk maken op uw buitenlandse handelspartners, dan is verdieping van een taal heel belangrijk. Gericht oefenen met een taalcoach is dan een uitkomst.

 

Introductie
In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? Vaste onderdelen zijn in ieder geval woordenschat, vakjargon, specifieke uitdrukkingen en natuurlijk de do’s and don’ts in de buitenlandse taal en omgang. In veel situaties verschillen de culturen en dit komt ook tot uitdrukking in taal. Uw trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet u een persoonlijk coaching traject op om uw doelen te realiseren.

 

Doelgroep
Voor iedereen die werkzaam is in het MKB of internationale organisaties en zaken doet in het buitenland. Taalcoaching is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

 

Leerdoel
Makkelijker en met meer nog vertrouwen spreken of schrijven in de vreemde taal in diverse zakelijke situaties.

 

Opbouw

De cursusduur bedraagt 8 weken, 2 uur per week. Het gaat om een individueel traject. De opbouw van de cursus wordt in samenspraak met de deelnemer opgezet. De vaardigheden die centraal staan zijn spreekvaardigheid of schrijfvaardigheid of een combinatie hiervan.

 

Onderwerpen
Tijdens de training kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 

  • Het oefenen van spreek- of schrijfvaardigheid (gebaseerd op de praktijk van de deelnemer)
  • Nuances en verfijning van de taal
  • Vocabulaire
  • Vakjargon
  • Grammatica refresher
  • Uitspraak
  • Idioom en uitdrukkingen
  • Cultuur

 

Deze training is voor beginners tot vergevorderden.

 

Onze aanpak

STE Languages werkt uitsluitend met gecertificeerde, ervaren en zeer enthousiaste taaltrainers die grote affiniteit hebben met het internationale bedrijfsleven.

Om uw beginniveau en specifieke leerdoelen vast te stellen vindt een intake plaats voorafgaand aan de training. De resultaten en leerdoelen worden na de intake met de cursist gedeeld. De training is zowel face to face als online te volgen.

 

Prijs: De prijs van taalcoaching is EUR 1.520,00 excl. btw. In deze prijs is de intake inbegrepen. Lesmateriaal wordt apart in rekening gebracht (stelpost max EUR 75,00).

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Taalcoaching Zakelijk? Mail ons via info@ste.nl of bel ons op 040 - 245 28 60. Of maak gebruik van het contactformulier.

 

Terug naar de startpagina