Start OI

Ben je ook klaar voor de volgende stap?

29 juni 2020

STE Languages heeft niet stilgezeten de afgelopen maanden. We hebben er voor gezorgd dat alle lessen door konden gaan met onze nieuwe Online Classroom. Ook hebben we een aantal nieuwe producten ontwikkeld om nog beter in te spelen op jullie wensen. In deze nieuwsbrief een overzicht van deze nieuwe taaltrainingen. Klaar voor de volgende stap?

Zoek deze zomer de verkoeling op bij STE Languages. In slechts 5 weken werk je naar een volgend taalniveau in Nederlands of Engels. De lessen vinden plaats op onze locatie aan de Aalsterweg in Eindhoven. Liever online? Dat kan ook! Start vanaf 13 juli!

Aan het zwembad liggen en een nieuwe taal leren? Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? STE Languages maakt het deze zomer mogelijk met de korte Taal Boost. Volg deze interactieve lessen vanuit elke gewenste locatie. Liever face-to-face? Dat kan ook!

Een taal leren waar je ook bent. Of je nu in het buitenland bent, op het werk of in een pyjama op de bank. Met de Online Classroom kun je altijd meedoen met de les. Zo wordt een taal leren nog gemakkelijker.

Neem deel aan één van onze taaltrainingen in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, met allemaal hetzelfde beginniveau. Op locatie of via Online Classroom. Het accent ligt op algemeen en zakelijk taalgebruik. Je werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij goede afronding, kun je doorstromen naar het volgende niveau. Start eind augustus.

Je beoordeelt ons met een 8,6. Daar zijn wij trots op! Maar we zijn STE Languages. Dat betekent dat we altijd streven naar een nóg hoger niveau. Heb je nog wensen of opmerkingen vertel het ons dan. Bent je tevreden of heel blij? Dat horen we ook graag!