Nieuws & Blogs

card image

STE Languages scoort 90% goede tot zeer goede klanttevredenheid

15 mei 2024

Customer reviews worden steeds belangrijker. Een review is authentieke feedback van een klant en geeft inzicht in wat klanten belangrijk vinden, welke aspecten van de producten en diensten er echt toe doen, wat de werkelijke behoeften, verwachtingen of ergernissen zijn en waar uw sterke en minder sterke punten liggen. STE Languages vindt Customer Reviews erg belangrijk en verkrijgt deze via Google en haar eigen feedback zuil.
Lees meer
card image

STE Languages King's Day Pub Quiz

26 april 2024

STE Languages heeft als missie cursisten zich zo goed mogelijk thuis te laten voelen in onze regio. We willen bijdragen aan het behoud van alle internationale medewerkers in onze regio, nieuwkomers verwelkomen en zich gelukkig laten voelen. Om dit te realiseren organiseert STE Languages waardevolle events voor haar cursisten. Op 25 april hebben we in samenwerking met Expat Spouses Initiative bij STE Languages onze fameuze Koningsdag Pub Quiz georganiseerd. De Pub Quiz was in voortreffelijke handen van Julinka van Keulen van Number 42 (Unique quizzes with a WOW factor). 
Lees meer
card image

Waarom NTS investeert in taaltraining

22 april 2024

De rol van het Nederlands in de dagelijkse praktijk ‘De grenzen van wat mogelijk is verleggen.’ Dat is het motto van NTS, specialist in mechatronica. NTS levert systemen en modules voor hightech machinefabrikanten. Grenzen verleggen gebeurt bij NTS op allerlei manieren: de producten zijn innovatief en bestemd voor de wereldmarkt. De medewerkers komen uit alle windstreken en daardoor worden ook taalkundige grenzen verlegd. NTS is een ‘global company’. Engels is er de voertaal, maar toch wordt bij de Nederlandse vestigingen ook veel Nederlands gesproken. Niet alleen bij de koffieautomaat, maar ook op de werkvloer.
Lees meer
card image

Expat Spouses Initiative en STE Languages bundelen krachten

8 april 2024

Expat Spouses Initiative (ESI) en STE Languages bundelen krachten om internationaal talent te stimuleren en te behouden te midden van een krappe arbeidsmarkt. Het doel van de samenwerking tussen ESI en STE Languages is het gezamenlijk ontwikkelen van initiatieven om internationaal talent, en met name de partners/spouses hiervan, te ontwikkelen richting de arbeidsmarkt. De Nederlandse arbeidsmarkt heeft een grote behoefte aan goed opgeleide professionals en de beschikbaarheid is een belangrijke voorwaarde om verdere economische groei te kunnen bereiken. Om een goede ontwikkeling te maken richting de arbeidsmarkt en om een thuisgevoel te krijgen, is het beheersen van de Nederlandse taal van groot belang.
Lees meer

Volg ons op LinkedIn