Nieuws & Blogs

card image

Snackproducent investeert in taalvaardigheid werknemers

29 november 2023

In de fabrieken van Van Geloven rollen dagelijks honderdduizenden kroketten en frikandellen van de band. De medewerkers die deze typisch Nederlandse snacks produceren krijgen van hun werkgever taalcursussen aangeboden, daarin deels gesteund door de subsidie van Tel mee met Taal. Opleidingscoördinator Willemien Kruithof vertelt hoe de snackproducent achter onder andere Van Dobben en Mora investeert in de basisvaardigheden van het personeel.
Lees meer
card image

STE Languages verwelkomt nieuwe collega's!

22 november 2023

Exciting news! STE Languages ​​verwelkomt twee nieuwe collega's! Met trots stellen wij onze nieuwste teamleden voor. Allereerst stellen wij graag Bas Schellekens voor. Onze nieuwe HR-adviseur. Nadat hij de wereld rondreisde, besloot hij bij STE Languages ​​te gaan werken om de HR-afdeling naar een hoger niveau te tillen. Ten tweede willen we Katie Kelso voorstellen. Ze heeft onlangs haar bachelor Liberal Arts and Sciences behaald en is bij STE Languages ​​begonnen om onze afdeling Planning en Customer Support te ondersteunen.
Lees meer
card image

STE Languages ontvangt 2-jaarlijkse Cedeo-erkenning Bedrijsopleidingen

10 oktober 2023

STE Languages heeft de 2-jaarlijkse Cedeo-erkenning ‘Bedrijfsopleidingen’ gekregen met een heel mooi resultaat: 96,3% van onze klanten/opdrachtgevers vindt onze dienstverlening ‘goed tot zeer goed’. Hoe mooi is dat! En een bijzondere vermelding waard: wij hebben exact dezelfde score als bij het vorige onderzoek 2021. Grote dank aan het STE Languages team en alle taaltrainers voor hun bijdrage aan dit fantastische resultaat!
Lees meer
card image

Workshop Interculturele communicatie STE Languages docenten

1 oktober 2023

STE Languages is een bruisende interculturele ontmoetingsplek. Meer dan 4.500 studenten jaarlijks en ruim 90 nationaliteiten werken aan een gedeelde droom: taalvaardig worden in een vreemde taal. Om tijdens de lessen Nederlands zo goed mogelijk in te spelen op de verschillende culturele achtergronden van de studenten hebben de docenten Nederlands van STE Languages afgelopen vrijdag een workshop 'interculturele communicatie' gevolgd van Annemarie Nuwenhoud, afdelingshoofd en en docentopleider NT-2 aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Lees meer