Online Classroom

Een taaltraining of cursus eenvoudig op afstand volgen

Dat klinkt ideaal… en dat is het ook. Bijvoorbeeld als je niet naar een locatie van STE Languages kunt komen omdat in je het buitenland bent. Zo wordt je taaltraining niet tussentijds onderbroken en dat leert wel zo prettig. Werken aan je taalvaardigheid kan dus waar en wanneer je maar wilt. Naar wens individueel of in groepsverband. Ideaal voor digital natives die de wereld als werkterrein hebben.

 

Flexibel leren en toepassen

Is het onhaalbaar om iedere week aanwezig te zijn bij de taaltraining? Of moet je onverwachts op reis? Met de Online Classroom van STE Languages hoef je geen training te missen. Denk bijvoorbeeld aan het voortzetten van een taaltraining als je een buitenlandse zakentrip hebt. De opgedane kennis kun je dan direct in de praktijk brengen. Met de Online Classroom heb je rechtstreeks contact met een taaltrainer die de lokale cultuur als geen ander kent. In je eigen taal, zonder poespas.

 

Online Classroom

De Online Classroom is een zeer geavanceerd systeem waarbij we gebruikmaken van een 'teleconferencing' applicatie, die het mogelijk maakt interactief les te volgen en te geven. De videoverbinding biedt HD-kwaliteit en het systeem bevat onder meer een whiteboard, chatfunctie en de mogelijkheid om bestanden te delen. Heb je de training succesvol afgerond? Dan volgt er een eindevaluatie en krijg je een certificaat volgens het Europees Referentiekader.

 

Heb je interesse om een volledig digitaal programma te volgen met de Online Classroom van STE Languages? Of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden? We staan je graag te woord. Bel naar +31 (0)40 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier.

 

Bekijk hier een voor een overzicht van onze scherp geprijsde tarieven.

Deze trainingen worden gegeven via STE Online Classrooms. Cursisten kunnen op het werk, thuis of op een andere gewenste locatie de lessen volgen. Online Classroom van STE Languages is een HD video 'conferencing system' dat het mogelijk maakt realtime en interactief les te volgen en te geven. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. Om het startniveau en de persoonlijke ontwikkelbehoefte van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Alle diensten en producten van STE Languages kunnen zowel Face-to-Face als Online worden gevolgd.
De kosten zijn afhankelijk van het gekozen product. Er is geen kostenverschil tussen face-to-face en Online.
Afhankelijk van het type training wordt deze afgesloten met een eindtoets. Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat of Bewijs van Deelname.

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Gemak staat voorop met een training vanuit je eigen locatie

  • Hoge mate van kwaliteit door geavanceerd videosysteem

  • Digitaal whiteboard met veel mogelijkheden tot interactie

Heb je nog vragen?

Online

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn