Groepstraining Incompany

Incompanytraining

Ga je zakendoen in Duitsland? Wil je een presentatie geven in het Frans of krachtig leren mailen in het Engels? Kortom: wil je correct communiceren met internationale contacten? Een taaltraining van STE Languages opent deuren naar nieuwe markten en mogelijkheden.


Bereik zakelijke doelstellingen

STE Languages geeft incompanytraining in taal voor groepen medewerkers. Deze trainingen zijn altijd vakgericht en op maat gemaakt. Zo vervullen we de specifieke behoefte van opdrachtgevers. Medewerkers leren bijvoorbeeld in dezelfde taal communiceren en daardoor samenwerken. Incompanytraining wordt ook veel gebruikt om internationals te helpen het Nederlands machtig te worden.

Eerst bepalen we het beginniveau van de cursisten door middel van een intake. Onze kundige taaltrainers brengen de doelen in kaart en stellen een helder leerplan op. Op basis van deze gesprekken wordt een passend voorstel gepresenteerd. Het tarief is afhankelijk van de groepsgrootte, je kunt voor een groep van 10 personen en 30 uur training een gemiddeld all-in tarief van € 800,00 per persoon aanhouden. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk het overzicht.


Praktische informatie

Al onze incompanytrainingen worden geheel op maat gemaakt. Het is mogelijk om eigen cases in te brengen en waar nodig wordt rekening gehouden met in de branche gebruikelijke vaktaal. Handig, want zo kunnen cursisten de opgedane inzichten direct in de praktijk toepassen. Voor iedere taal bieden we een training aan op locatie of bij STE Languages.

 

Online Classroom

Zijn medewerkers vaak in het buitenland voor het werk? Geen probleem! Onze Online Classrooms zijn wereldwijd toegankelijk via internet. Zo kunnen cursisten op dezelfde dag en tijd inloggen en hoeven ze geen les te missen.

 

Wil je meer informatie over onze bedrijfstrainingen? Stuur dan een e-mail of maak gebruik van het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)40 245 28 60.

 

Bekijk hier voor een overzicht van onze scherp geprijsde tarieven.

De trainingen worden op de locatie van de klant gegeven. Bij onvoorziene omstandigheden kan worden uitgeweken naar de Online Classroom van STE Languages. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. De cursist moet rekening houden met 2-4 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke ontwikkelbehoefte van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Wij brengen je doelen in kaart en stellen een helder leerplan op voor de taalvaardigheden. Op basis van deze gesprekken ontvangt u een passend voorstel. Al onze Incompany trainingen worden geheel op maat gemaakt. We behandelen specifieke vaktaal mocht dit voor je branche van toepassing zijn. Het voordeel van een Incompany training is dat deze direct in de praktijk toegepast kan worden. Doordat het op locatie wordt georganiseerd is de tijdsbesteding zeer efficiënt. De doorlooptijd en frequentie van de trainingen wordt afgestemd op het leerplan voor je organisatie.
De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en eventuele ontwikkelkosten. Hierbij komen nog intakekosten EUR 46,50 en boeken / cursusmateriaal (stelpost EUR 110,00)
Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat met het behaalde niveau.

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Training op maat gemaakt

  • Door homogene groepen sneller en effectiever door de stof

  • Bevordert samenwerking en communicatie tussen medewerkers

Heb je nog vragen?

untitled-design-2-049996200-1619707564

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn