Thuis in meer dan 20 talen

Jaarlijks volgen ruim 4.000 cursisten een taaltraining bij STE Languages. Samen vormen zijn een mini-maatschappij met zo’n 95 verschillende nationaliteiten. Bij STE Languages ben je dus in een internationale omgeving en dat geeft een heel bijzondere sfeer.

Goed kunnen spreken en schrijven in een of meerdere vreemde talen is onmisbaar voor medewerkers in onder meer het bedrijfsleven, de zorg, onderwijs en de overheid. In een door wervings- en selectiebureau Hays gehouden onderzoek over de arbeidsmarkt wordt talenkennis dan ook de belangrijkste ‘zachte’ competentie voor professionals genoemd.

De meest gevraagde talen bij STE Languages zijn: Nederlands als tweede taal, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, (Braziliaans-)Portugees en Italiaans.

  • 20 talen

  • 95 nationaliteiten

  • 25 jaar ervaring

  • Online en offline training

  • Hoge klanttevredenheid

Ook training in ‘bijzondere’ talen

Het afgelopen jaar zijn door STE Languages trainingen verzorgd in meer dan 20 talen. Ook voor ‘bijzondere’ talen is STE Languages dus het juiste adres. Van Arabisch tot Zweeds en van Chinees tot Turks: het aanbod is breed. Ook Deens, Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Japans, Koreaans, Pools en Roemeens behoort tot de mogelijkheden.

Welke taal je ook wilt leren, de werkwijze is altijd hetzelfde: we starten met een intake en daarna volgt een voorstel. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. Interesse? Kies hieronder de gewenste taal of lees meer over onze werkwijze.

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn