Duits

Taaltraining Duits

De Duitse taal is verwant aan het Nederlands, want ze behoren tot dezelfde taalfamilie. Veel Nederlanders die een aantal jaren Duits hebben gehad op bijvoorbeeld de middelbare school, denken zich goed te kunnen redden. Tot op zekere hoogte is dat ook zo, maar als gesprekken wat complexer worden is er toch meer nodig. Een taaltraining Duits helpt om vocabulaire op te bouwen, grammatica te doorgronden en de naamvallen correct te gebruiken. Ook cultuur speelt in deze training een rol. Hoewel Duitsland en Nederland buren zijn, zijn er aanzienlijke verschillen in bijvoorbeeld hiërarchie en omgangsvormen. Meer taal- en cultuurkennis betekent vaak meer overtuiging en dat is wat je echt nodig hebt in zakelijke gesprekken.

Open Inschrijving Duits

Via een Open Inschrijving Duits kun je deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. Je volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. De niveauverhoging van STE Languages is een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. Je werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het volgende niveau.

De niveauverhoging voor Duits kunnen één keer per week gevolgd worden. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Bekijk hier het schema van alle geplande Open Inschrijvingen

Conversatietraining Duits

Wil je in korte tijd beter leren spreken in het Duits? Merk je dat je het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan je spreekvaardigheid met een conversatietraining in groepsverband. In slechts 8 weken werk je gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen.

Bij een reguliere taaltraining wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een conversatietraining ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn native speakers die je helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat je ieder gesprek met vertrouwen aangaat. Bekijk hier ons aanbod aan Open Inschrijvingen.

Taalboost Duits: grammatica kort en krachtig

Spreek je al redelijk Duits, maar wil je er meer structuur in aanbrengen en minder fouten maken? Vond je grammatica op school vervelend en ervaar je daardoor een drempel om Duits te spreken? Wil je de moeilijke grammaticaregels en lastige naamvallen eindelijk doorgronden? Dan is deze korte ‘opfristraining’ een uitgelezen kans! Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier direct in voor onze interactieve taaltraining ‘Taalboost Duits: grammatica kort en krachtig’ of bekijk ons totale aanbod op Open Inschrijvingen.

Wil je in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen? Maak, naast ons aanbod 'Taalboost' Duits, kennis met ons aanbod 'Taalboost' voor Engels, Spaans en Nederlands

Taalcoaching Zakelijk

Nederlanders beheersen de vreemde talen, zoals Engels, Duits of Frans vaak al goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op jouw buitenlandse handelspartners? Maak dan kennis met onze individuele training 'Taalcoaching Zakelijk' in het Duits. In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? De trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk coaching traject op om jouw doelen te realiseren. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'Taalcoaching Zakelijk' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘Taalcoaching Zakelijk’.

e-Coaching: Professionele, individuele taalondersteuning

Je hebt een training of een workshop gevolgd om jouw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Duits. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op uw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘Taalcoaching Zakelijk’.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Heldere en professionele uitleg door een zeer ervaren native taaltrainer
  • Theoretische en praktische begeleiding hoe je beter overkomt met een goede structuur van de Duitse taal
  • Met meer gemak en vertrouwen de Duitse taal leren gebruiken in de werksituatie
  • Typisch Nederlandse fouten leren vermijden
  • Schrijven van korte, werkgerelateerde teksten
  • Geavanceerde Online Classroom
Direct aan de slag?
  • Duitsland is een zeer belangrijke handelspartner van Nederland

  • Duits is de grootste taal in de Europese Unie

  • Succesvol zakendoen in Duitsland kan niet zonder de Duitse taal te spreken

Graag eens kennis met ons maken?