Nederlands

Taaltraining Nederlands

Als je nieuw bent in Nederland, wil je graag welkom zijn en geaccepteerd worden. Kennis van het Nederlands helpt daarbij. Ook al kom je in Nederland heel ver met Engels, Nederlands spreken is nodig om je echt thuis te voelen en serieus te worden genomen. Mensen waarderen het en hebben respect voor je als je hun taal spreekt. Als je je definitief (met je gezin) wilt vestigen in Nederland, dan is inburgering – en dus kennis van het Nederlands – noodzakelijk met het oog op een verblijfsvergunning of paspoort.

Voordelen taaltraining Nederlands

Een taaltraining Nederlands helpt bij het leggen van sociale contacten en het sluiten van vriendschappen. Daarnaast vergroot kennis van het Nederlands je carrièreperspectieven. Elkaar goed begrijpen stimuleert de teamgeest en verbondenheid op de werkvloer. Ook is een goede taalbeheersing belangrijk om miscommunicatie en fouten te voorkomen en dat komt de productiviteit en effectiviteit ten goede. Een investering in de Nederlandse taal loont!

Niveauverhoging voor Nederlands

Via een Open Inschrijving kun je deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. Je volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. De niveauverhoging van STE Languages is een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. Je werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het volgende niveau.

De niveauverhoging voor Nederlands, Engels en Duits kunnen één of meerdere keren per week gevolgd worden. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Bekijk hier het schema van alle geplande Open Inschrijvingen

Conversatietraining Nederlands

Wil je in korte tijd beter leren spreken in het Nederlands? Merk je dat je het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan je spreekvaardigheid met een conversatietraining in groepsverband. In slechts 8 weken werk je gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen.

Bij een reguliere taaltraining wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een conversatietraining ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn native speakers die je helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat je ieder gesprek met vertrouwen aangaat. Bekijk hier het schema van alle geplande Open Inschrijvingen

Taalboost

Wil je in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen? Voor Nederlands zijn er 2 Taalboost trainingen.

Taalboost Nederlands: telefoneren en e-mail

Wil je leren hoe je een telefoongesprek voert in correct Nederlands? Wil je beter leren schrijven in het Nederlands? Of ben je nog niet tevreden over je e-mails? Schrijf je dan hier in voor een intakegesprek voor de interactieve korte taaltraining ‘Taalboost Nederlands: telefoon en e-mail’ of bekijk ons totale aanbod op Open Inschrijvingen.

Taalboost Nederlands: spreken op je eigen niveau (A1+ tot C1)

Wil je beter Nederlands spreken? Zijn er in jouw omgeving weinig mensen die goed Nederlands met je kunnen spreken? Heb je behoefte aan een taaltrainer die je helpt met het verbeteren van je spreekvaardigheid? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘Taalboost Nederlands: spreken op je eigen niveau’.

Taalboost is ook beschikbaar voor andere talen. Maak ook kennis met onze Taalboost voor Duits, Engels en Spaans.

e-Coaching: Professionele, individuele taalondersteuning

Je hebt een training of een workshop gevolgd om je vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Nederlands. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op jouw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' beschikbaar. Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘e-Coaching’.

Taalcoaching op de Werkvloer

Bij de Incompany Training - Taalcoaching op de Werkvloer krijg je taalondersteuning bij het Nederlands gericht op specifieke onderwerpen die spelen op de werkvloer. Dat kan gaan om korte gesprekken op de werkvloer, het krijgen van veiligheidsinstructies of het geven en ontvangen van feedback. De doelgroep betreft organisaties waar internationals en arbeidsmigranten werken die voor hun ontwikkeling of voor de productie behoefte hebben aan goede communicatie in het Nederlands op de werkvloer.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Praktische oefeningen in spreekvaardigheid
  • Heldere en professionele begeleiding door een zeer ervaren taaltrainer
  • Maatwerk: gesprekken over onderwerpen die je interesseren en oefeningen op je eigen taalniveau
  • Met meer gemak en zekerheid leren spreken, zowel zakelijk als privé
  • Geavanceerde Online Classroom
Direct aan de slag?
  • Voor expats en arbeidsmigranten belangrijk om je thuis te voelen

  • Voor inburgering een noodzakelijke stap

  • Stapsgewijs toewerken naar een hoger niveau Nederlands

Graag eens kennis met ons maken?