Groepstraining bij STE Languages

Stap voor stap een taal leren

Samen met andere een nieuwe taal leren heeft zo zijn voordelen. Daarom bieden wij bij STE Languages verschillende soorten groepstrainingen aan; van een reguliere Open Inschrijving (30 uur) tot een Taalboost (16 uur) en een Conversatietraining (16 uur), en in de talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Chinees. Zo kunnen wij iedereen helpen met het leren van een nieuwe taal.

 

Groepstrainingen bij STE Languages zijn ideaal om een taal in fases te leren. Gedurende de trainingen ligt de nadruk op het gebruiken van de taal in alledaagse momenten. Je volgt een cursus in een kleine groep van maximaal 10 cursisten. We hebben Open Inschrijvingen voor midden- en hoogopgeleiden, maar ook conversatietrainingen en de korte, interactieve Taalboost. Bekijk hier welke training of Open Inschrijving voor jou het meest geschikt is of bekijk ons uitgebreide document waar onze groepstrainingen worden uitgelegd.

 

Toch liever een taaltraining die specifiek is afgestemd op jouw wensen en behoeften? Bij STE is het ook mogelijk om een individuele taaltraining te volgen. Samen met een eigen taaltrainer werk je aan het hoogst haalbare taalniveau voor de vaardigheden die je belangrijk vindt. In welke taal dan ook.

 

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Praktische oefeningen in spreek-, luister-, schrijf of leesvaardigheid
  • Heldere en professionele begeleiding door een zeer ervaren taaltrainer
  • Maatwerk: gesprekken over onderwerpen die je interesseren en oefeningen op je eigen taalniveau
  • Met meer gemak en zekerheid leren spreken, zowel zakelijk als privé
  • Face to face lessen of via ons geavanceerde Online Classroom voor leren op afstand
Alle groepstrainingen worden bij STE Languages gegeven. Op locatie in Eindhoven beschikt STE Languages over 16 goed ingerichte leslokalen. Wij zien je graag face-to-face op locatie, maar ook online lessen behoren tot de mogelijkheden.

Boeken en cursusmaterialen die nodig zijn voor de trainingen worden voor de eerste les verstrekt. Naast de lesuren moet er rekening worden gehouden met 2-4 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Bij voorkeur werken wij bij STE Languages met een training van 30 uur, waarin alle vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod komen. Naast de reguliere groepstrainingen van 30 uur, is het ook mogelijk om een Highly Intensive van 60 uur of een korte Conversatietraining of een Taalboost van 16 uur te volgen.
Groepstrainingen / Open Inschrijvingen bij STE Languages zijn te volgen vanaf EUR 455,00, dit is inclusief intakekosten EUR 46,50. Hier komt nog lesmateriaal en e-learning bij. Een overzicht van onze tarieven, met een indicatie voor het lesmateriaal, kun je vinden op onze website.
Reguliere groepstrainingen wordt afgesloten met een eindtoets. Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat met het behaalde niveau. Een korte Conversatietraining of een Taalboost wordt niet afgesloten met een eindtoets, hierbij krijgt de cursist wel een bewijs van deelname.

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Kwaliteit en persoonlijke interactie op je eigen niveau

  • Door homogene groepen sneller en effectiever door de stof

  • Stapsgewijs naar een hoger niveau volgens het Europees Referentiekader

Heb je nog vragen?

Groepstraining

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn