Nederlands op de werkvloer

Praktische taaltraining

Werkgevers vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen redden op de werkvloer; dat komt iedereen ten goede! Nederlands op de werkvloer vergroot de zelfredzaamheid van medewerkers in de bedrijfssituatie. De training legt de focus vooral op luisteren en spreken en bevat ook de noodzakelijke grammatica. De te behandelen thema's worden in overleg met de opdrachtgever bepaald.

 

De training is geschikt voor bedrijven en organisaties die door de inzet van internationals en arbeidsmigranten behoefte hebben aan goede communicatie in het Nederlands op de werkvloer. Onderwerpen zijn o.a. omgaan met collega's, de werkplek, feedback geven en ontvangen, regels op het werk, ziekmelden, instructies geven en veiligheid. Aanvullend kan er materiaal op maat worden gemaakt.

 

Wij helpen je graag verder met een training Nederlands op de werkvloer. De focus ligt op een algehele taalverbetering van de werknemer. De training is een slimme investering met impact.

 

Op verzoek hebben we ook een training beschikbaar Engels op de werkvloer

 

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden. Bekijk ons uitgebreide document waar de training wordt uitgelegd. Bekijk hier een overzicht van onze scherp geprijsde tarieven.

De trainingen worden op de locatie van de klant gegeven. Bij onvoorziene omstandigheden kan worden uitgeweken naar de Online Classroom van STE Languages. Boeken en cursusmaterialen worden voor de eerste les verstrekt. De cursist moet rekening houden met 1-2 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke ontwikkelbehoefte van de cursisten te bepalen, en te weten te komen wat de doelstelling is van het bedrijf, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake. Op verzoek kan ook aanvullend lesmateriaal worden ontwikkeld.
De duur van de training Nederlands op de Werkvloer is 30 uur en bestaat uit 15 bijeenkomsten van 2 uur. Het betreft een groepstraining van max. 12 cursisten.

Al onze incompany trainingen worden geheel op maat gemaakt. Het is mogelijk om eigen cases in te brengen en waar nodig wordt rekening gehouden met in de branche gebruikelijke vaktaal. Handig, want zo kunnen cursisten de opgedane inzichten direct in de praktijk toepassen.
Het tarief is afhankelijk van de groepsgrootte, je kunt voor een groep van 10 personen en 30 uur training een gemiddeld all-in tarief van € 800,00 per cursist aanhouden.
Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat met het behaalde niveau.

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Nederlands leren in de praktijk

  • Training op maat gemaakt

  • Slimme investering met impact

Direct aan de slag

Heb je nog vragen?

oplossingen-op-maat-057213500-1620054301

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn