Één op één

Individuele taaltrainingen

Een nieuwe baan in het buitenland? Een presentatie in een vreemde taal? Of wil je een taal leren voor een ander, specifiek doel? STE Languages geeft individuele taaltrainingen gericht op jouw ontwikkelbehoefte. Samen met een eigen taaltrainer werk je aan het hoogst haalbare taalniveau voor de vaardigheden die je belangrijk vindt. In welke taal dan ook.

 

Kenmerkend voor onze individuele trainingen is de persoonlijke aandacht. Dat maakt deze vorm van taaltraining uiterst effectief. Flexibiliteit speelt daarnaast een grote rol. De invulling van de training is namelijk afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever of cursist. Voor wie de tijd heeft, bieden onze gespreide taaltrainingen van 30 tot 40 uur uitkomst. We maken samen een planning en je krijgt steeds twee uur les met een frequentie van één of twee keer per week. In gemiddeld vier maanden vervullen we jouw leerbehoefte. Liever intensief met de taal aan de slag? Kies dan bijvoorbeeld voor de Taalcoaching Zakelijk (16 uur) of de e-Coaching (5 uur). Dit kan in een gering aantal weken bij STE Languages of op locatie.

 

Plan een intakegesprek om snel te beginnen.

 

Wanneer je toch liever een nieuwe taal leert samen met andere, is het ook mogelijk om een groepstrainingen te volgen bij STE. Samen met maximaal 9 cursisten volg je dan een taalcursus om je taal naar een hoger niveau te brengen.

 

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Praktische oefeningen in spreek-, luister-, schrijf of leesvaardigheid
  • Heldere en professionele begeleiding door een zeer ervaren taaltrainer
  • Maatwerk: gesprekken over onderwerpen die je interesseren en oefeningen op je eigen taalniveau
  • Met meer gemak en zekerheid leren spreken, zowel zakelijk als privé
  • Face to face lessen of via ons geavanceerde Online Classroom voor leren op afstand
De individuele trainingen worden bij STE Languages of op de locatie van de klant gegeven. Op locatie in Eindhoven beschikt STE Languages over 16 goed ingerichte leslokalen. Wij zien je graag face-to-face op locatie, maar ook online lessen behoren tot de mogelijkheden.

Boeken en cursusmaterialen die nodig zijn voor de trainingen worden voor de eerste les verstrekt. Naast de lesuren moet er rekening worden gehouden met 2-4 uur huiswerk per les. Om het startniveau en de persoonlijke leerdoelen van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.
Het betreft bij een individuele training om een algemene of juist specifieke taaltraining, waarin taalvaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) aan bod komen. Persoonlijke ontwikkeldoelen vormen de basis van deze training. Hiermee wordt het programma op maat gemaakt.

Het doel van de training is het behalen van een hogere taalvaardigheid of juist een verdieping van een specifiek taalgebied. De doorlooptijd van de trainingen om een niveau verhoging te realiseren is in de regel 30 uur. Individuele trainingen kunnen korter of langer zijn dan deze 30 uur afhankelijk van de persoonlijke doelstellingen. De individuele taaltrainingen kunnen ook zeer intensief gegeven worden. Cursisten bepalen in overleg de frequentie van de trainingen.
De kosten voor een individuele training bedragen EUR 100,00 per uur. Hierbij komen nog intakekosten EUR 46.50 en boeken / cursusmateriaal (stelpost EUR 110,00).
Na afronding van de training ontvangt de cursist een certificaat met het behaalde niveau.

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Taaltraining die inspeelt op je persoonlijke doelstellingen

  • Maximaal leerrendement door persoonlijke aandacht

  • Flexibel en te plannen naar eigen behoefte

Heb je nog vragen?

Een op een training bij STE Languages

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn