Frans

Taaltraining Frans

Meer dan 200 miljoen mensen uit vijf werelddelen spreken Frans. In het zakendoen is het dan ook een groot voordeel als je uit de voeten kunt met de Franse taal. Frans is de officiële taal binnen de VN, de EU, UNESCO, NAVO, het Rode Kruis en het Internationaal Olympisch Comité. Na Engels en Duits is het de derde taal op het internet. Voor Nederland is Frankrijk een van de belangrijkste handelspartners en wereldwijd zijn er veel Franse multinationals. Kortom: Frans is in alle opzichten een wereldtaal.

Voordelen taaltraining Frans

Fransen doen het liefst alles op hun eigen manier. Dat begint al met de taal. Fransen spreken het liefst Frans, ook in een internationale omgeving. Fransen nemen echt de tijd om je te leren kennen, ze gaan voor een langetermijnrelatie. Ook tijdens een afspraak wordt er eerst over koetjes en kalfjes gepraat voordat er keiharde deals worden gesloten. Kennis van de taal is dus heel belangrijk. Een taaltraining Frans helpt om een netwerk op te bouwen en samen te werken. Bovendien is het ook nuttig om andere Romaanse talen te leren, zoals Spaans, Portugees, Italiaans of Roemeens. Het helpt zelfs bij Engels, want 50% van de actuele Engelse woordenschat komt oorspronkelijk uit het Frans. 

Taalcoaching Zakelijk

Nederlanders beheersen de vreemde talen, zoals Engels, Duits of Frans vaak al goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op jouw buitenlandse handelspartners? Maak dan kennis met onze individuele training 'Taalcoaching Zakelijk' in het Frans. In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? De trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk coaching traject op om jouw doelen te realiseren. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'Taalcoaching Zakelijk' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘e-Coaching’.

e-Coaching: Professionele, individuele taalondersteuning

Je hebt een training of een workshop gevolgd om jouw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Frans. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op uw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘e-Coaching’.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Heldere en professionele uitleg door een zeer ervaren taaltrainer
  • Theoretische en praktische begeleiding met direct toepasbare feedback
  • Geavanceerde Online Classroom voor les op afstand
  • Kort programma, kleine groep, snel resultaat
  • Leer met gemak en vertrouwen spreken in een vreemde taal, zowel privé als zakelijk
Klaar om te starten?
  • Binnen de Europese Unie is Frans een belangrijke taal

  • Voor zakendoen met Frankrijk, België en Afrikaanse landen onmisbaar

  • Met collega’s of individueel naar een hoger niveau

Graag eens kennis met ons maken?