Frans

Taaltraining Frans

Meer dan 200 miljoen mensen uit vijf werelddelen spreken Frans. In het zakendoen is het dan ook een groot voordeel als je uit de voeten kunt met de Franse taal. Frans is de officiële taal binnen de VN, de EU, UNESCO, NAVO, het Rode Kruis en het Internationaal Olympisch Comité. Na Engels en Duits is het de derde taal op het internet. Voor Nederland is Frankrijk een van de belangrijkste handelspartners en wereldwijd zijn er veel Franse multinationals. Kortom: Frans is in alle opzichten een wereldtaal.

Maar er zitten natuurlijk ook andere voordelen aan een taaltraining Frans. Fransen doen het liefst alles op hun eigen manier. Dat begint al met de taal. Fransen spreken het liefst Frans, ook in een internationale omgeving. Fransen nemen echt de tijd om je te leren kennen, ze gaan voor een langetermijnrelatie. Ook tijdens een afspraak wordt er eerst over koetjes en kalfjes gepraat voordat er keiharde deals worden gesloten. Kennis van de taal is dus heel belangrijk. Een taaltraining Frans helpt om een netwerk op te bouwen en samen te werken. Bovendien is het ook nuttig om andere Romaanse talen te leren, zoals Spaans, Portugees, Italiaans of Roemeens. Het helpt zelfs bij Engels, want 50% van de actuele Engelse woordenschat komt oorspronkelijk uit het Frans.

Bij STE Languages is het op meerdere manieren mogelijk om Frans te leren; van een reguliere groepstraining tot een op maat gemaakte individuele training. Zo kunnen wij iedereen helpen met het leren van de Franse taal. Bekijk ons uitgebreide document waar onze trainingen worden uitgelegd of kijk hier om de juiste cursus te vinden.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Heldere en professionele uitleg door een zeer ervaren taaltrainer
  • Theoretische en praktische begeleiding met direct toepasbare feedback
  • Face to face lessen of via ons geavanceerde Online Classroom voor leren op afstand
  • Kort programma, kleine groep, snel resultaat
  • Leer met gemak en vertrouwen spreken in een vreemde taal, zowel privé als zakelijk
Klaar om te starten?

Direct aan de slag met onze trainingen

Schrijf je in
  • Binnen de Europese Unie is Frans een belangrijke taal

  • Voor zakendoen met Frankrijk, België en Afrikaanse landen onmisbaar

  • Met collega’s of individueel naar een hoger niveau

Heb je nog vragen?

Graag eens kennis met ons maken?

Volg ons op LinkedIn