Spaans

Taaltraining Spaans

Spaans is de voertaal in 21 landen. Het is na het Mandarijn de meest gesproken taal ter wereld. In Spanje wordt er binnen de zakenwereld veel waarde gehecht aan een goede persoonlijke relatie, want dat is de sleutel tot succes. De relatie komt op de eerste plaats en pas daarna worden er zaken gedaan. Voor een goede relatie is kennis van het Spaans nodig. Dit getuigt van welwillendheid en dat is een goede basis voor een persoonlijke relatie. Lang niet iedere Spaanstalige zakenman of -vrouw spreekt (voldoende) Engels. Bovendien houdt een Spanjaard meer van verbaal dan van schriftelijk contact. Een taaltraining Spaans opent dus deuren.

Taalboost Spaans: spreken en grammatica

Spreek je al wat Spaans, maar voel je een drempel om vrijuit te spreken? Wil je veelvoorkomende fouten vermijden en de taal met vertrouwen leren gebruiken? Wil je dat er meer deuren voor je opengaan in Spaanstalige landen? Schrijf je dan hier direct in voor onze interactieve korte taaltraining ‘Taalboost Spaans: spreken en grammatica’ of bekijk ons totale aanbod op Open Inschrijvingen.

Wil je in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen? Maak, naast ons aanbod 'Taalboost' Spaans, kennis met ons aanbod 'Taalboost' voor Duits, Engels en Nederlands

Taalcoaching Zakelijk

Nederlanders beheersen de vreemde talen, zoals Engels, Duits of Frans vaak al goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op jouw buitenlandse handelspartners? Maak dan kennis met onze individuele training 'Taalcoaching Zakelijk' in het Spaans. In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? De trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk coaching traject op om jouw doelen te realiseren. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'Taalcoaching Zakelijk' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘Taalcoaching Zakelijk’.

e-Coaching: Professionele, individuele taalondersteuning

Je hebt een training of een workshop gevolgd om jouw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Spaans. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op uw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘Taalcoaching Zakelijk’.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Heldere en professionele uitleg door een zeer ervaren taaltrainer
  • Theoretische en praktische begeleiding met direct toepasbare feedback
  • Geavanceerde Online Classroom voor les op afstand
  • Kort programma, kleine groep, snel resultaat
  • Leer met gemak en vertrouwen spreken in een vreemde taal, zowel privé als zakelijk
Klaar om te starten?
  • Na het Chinees is Spaans de meest gesproken taal ter wereld

  • In Spaanstalige landen wordt weinig Engels gesproken

  • Voor zakendoen met Spanje en Zuid Amerika onontbeerlijk

Graag eens kennis met ons maken?