Engels

Taaltraining Engels

Engels is ‘by far’ de meest gebruikte taal ter wereld in de handel en commercie. Volgens The British Council is Engels de eerste taal voor 373 miljoen mensen en voor nog eens 500 miljoen is het de tweede taal. Een resultaat hiervan is dat eigenlijk iedereen wel verwacht van elkaar dat je Engels spreekt en schrijft, zeker in het bedrijfsleven. Echt impact hebben tijdens onderhandelingen, precies kunnen overbrengen wat je wilt zoals in je eigen taal, over algemene onderwerpen of juist hele specifieke zaken kunnen spreken: dat is wat de praktijk vaak vraagt. Bedreven zijn in de eerste taal van de wereld is dan ook van vitaal belang voor iedere internationale onderneming. Met een taaltraining Engels geef je die bedrevenheid een boost.

Niveauverhoging voor Engels

Via een Open Inschrijving kun je deelnemen aan één van onze taaltrainingen in groepsverband. Je volgt de training in een kleine groep van maximaal 9 cursisten, waarbij iedereen hetzelfde beginniveau heeft. De niveauverhoging van STE Languages is een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. Je werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het volgende niveau.

De niveauverhoging voor Nederlands, Engels en Duits kunnen één of meerdere keren per week gevolgd worden. Startmomenten zijn januari, april, mei, juni, september en november. Bekijk hier het schema van alle geplande Open Inschrijvingen

Conversatietraining Engels

Wil je in korte tijd beter leren spreken in het Engels? Merk je dat je het eigenlijk wel weet, maar dat het soms toch net niet lukt om de juiste woorden te kiezen? Vergroot dan je spreekvaardigheid met een conversatietraining in groepsverband. In slechts 8 weken werk je gericht aan een betere taalbeheersing en meer taalvertrouwen.

Bij een reguliere taaltraining wordt de aandacht verdeeld over spreken, luisteren, lezen en schrijven. Bij een conversatietraining ligt de focus op spreekvaardigheid en juist dat kan het verschil maken in de dagelijkse praktijk. Onze trainers zijn native speakers die je helpen om een taal écht te doorgronden. Leer beter luisteren en vloeiender spreken, zodat je ieder gesprek met vertrouwen aangaat. Bekijk hier ons aanbod aan Open Inschrijvingen.

Taalboost Engels

Wil je in een korte tijd een specifieke vaardigheid trainen? Wil je écht indruk maken met je CV en LinkedIn-profiel? Ben je nog niet tevreden over je e-mails en wil je krachtiger overkomen tijdens presentaties in het Engels? Wil je met meer vertrouwen spreken met internationale collega’s en klanten in het Engels? Schrijf je dan hier direct in voor onze interactieve taaltraining ‘Taalboost Engels of bekijk ons totale aanbod op Open Inschrijvingen.

Maak, naast ons aanbod 'Taalboost' Engels, kennis met ons aanbod 'Taalboost' voor Duits, Spaans en Nederlands

Taalcoaching Zakelijk

Nederlanders beheersen de vreemde talen, zoals Engels, Duits of Frans vaak al goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op jouw buitenlandse handelspartners? Maak dan kennis met onze individuele training 'Taalcoaching Zakelijk' in het Engels. In deze cursus staat de specifieke wens van de deelnemer centraal. Gaat het om presenteren, rapporteren, telefoneren, onderhandelen, klachten afhandelen, voorzitten of juist ‘social talk’? De trainer is altijd een native speaker, samen met hem of haar zet je een persoonlijk coaching traject op om jouw doelen te realiseren. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'Taalcoaching Zakelijk' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘e-Coaching’.

e-Coaching: Professionele, individuele taalondersteuning

Je hebt een training of een workshop gevolgd om jouw vaardigheden op een bepaald gebied te verfijnen. Toch heb je nog wat meer structurele feedback nodig. Maak dan kennis met onze individuele taaltraining 'e-Coaching' voor Engels. De doelstelling van deze taaltraining is het verbeteren van jouw doelstelling: dat kan een onderwerp zijn dat te maken heeft met schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid of luistervaardigheid. Door de gerichte feedback op jouw onderwerp wordt het doel dat gesteld wordt behaald. Ook voor andere talen is de individuele taaltraining 'e-Coaching' beschikbaar. Geïnteresseerd? Schrijf je dan middels een intakegesprek in voor de individuele taaltraining ‘e-Coaching’.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

  • Scherp geprijsde tarieven, klik hier voor een overzicht
  • Een deskundige taaltrainer met ervaring en affiniteit met het bedrijfsleven
  • Theoretische en praktische begeleiding hoe je CV en LinkedIn-profiel te verbeteren
  • Gericht taaladvies hoe je indruk kunt maken tijdens presentaties
  • Leer professionele en effectieve e-mails schrijven met de juiste toon en stijl
  • Leer de Engelse taal met meer gemak en vertrouwen gebruiken in de werksituatie
  • Geavanceerde Online Classroom
Direct aan de slag?
  • Engels is de invloedrijkste taal ter wereld

  • Beheersing van Engels is een belangrijke voorwaarde in het zakenleven

  • Vaardiger worden in onderhandelen, vergaderen en presenteren

Graag eens kennis met ons maken?